Redactia.ro
Home » Știri » O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! Ce i-a scris un client pe nota de plată

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! Ce i-a scris un client pe nota de plată

GALERIE FOTO (3) O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! Ce i-a scris un client pe nota de plată

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! După ce i-a dus nota de plată unui client, aceasta s-a trezit cu un mesaj șocant lăsat de bărbat pe bon.

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut

Situația actuală a produs multe schimbări în lume. Din cauza pandemie de coronavirus, acum, chelnerii sunt obligați să poarte mască de protecție, iar clienții să respecte restricțiile impuse de autorități. Chiar dacă situația nu este tocmai plăcută, restaurantele încearcă să-și mulțumească clienții și fac tot posibilul ca aceștia să se simtă bine.

Chiar și așa, o chelneriță din Londra a avut parte de un incident neplăcut după ce a servit un client. În momentul în care i-a adus nota de plată unui client, acesta i-a lăsat și un mesaj șocant. Acesta i-a spus să învețe să zâmbească, însă ce a atacat-o pe angajată a fost faptul că acesta oricum nu putea să vadă din cauza măștii, potrivit cancan.ro.

Învață să zâmbești”, a fost mesajul pe care acesta l-a lăsat pe bonul fiscal.

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! Ce i-a scris un client pe nota de plată

Mesajul halucinant a lăsat-o fără replică pe femeie, mai ales că purta mască de protecție și chiar dacă ar fi zâmbit, bărbatul nu avea cum să vadă acest lucru. Postarea cu nota și mesajul clientului au devenit virale, iar majoritatea internauților au reacționat.

Din păcate, văd această atitudine la foarte mulți oameni de vârsta mea (40 de ani). Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta/ Vă puneți sănătatea și, eventual, viața în pericol pentru locul de muncă, lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl fac niciodată și asta e ”răsplata””, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Citeste si: Ce a scris o chelneriță pe nota de plată a unor clienți

Doi tineri bucureșteni au avut parte de o surpriză neplăcută.

Cei doi băieți au ales să petreacă o seară în oraș, la unul dintre pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbații și-au comandat câte o bere, niște alune, dar și ceva de mâncare. După ce au terminat de povestit, au cerut nota de plată, așa cum era și normal. Când aceasta a fost adusă, cei doi au avut un șoc.

În orice local normal, care se respectă, mesele au un număr. Aici, în loc de numărul mesei, tinerii au observat cu stupoare că scria: „masă fraieri”.

Se pare că domnișoara care i-a servit pe cei doi, Irina, a preferat să treacă pe bon acest apelativ jignitor, în locul numărului mesei.

Indignați de fapta chelneriței, bucureștenii au refuzat să plătească ceea ce au consumat, condiserând că au fost jigniți foarte tare de către personalul localului.

Nu știm cum s-a terminat toată întâmplarea, dar, cert este că seara celor doi tineri dornici de distracție s-a terminat într-un mod neplăcut, fiind ruinată de acest gest ofensator.

Tu ce reacție ai fi avut dacă ai fi fost în locul lor?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini