Redactia.ro
Home » Monden » O concurentă de la „Puterea Dragostei”, bătută și tunsă de iubit din cauza lui Jador

O concurentă de la „Puterea Dragostei”, bătută și tunsă de iubit din cauza lui Jador

Jador este pe buzele tuturor! Cântărețul de manele pare implicat in tot felul de scandaluri, astfel că, acesta intră constant în atenția publicului. De data aceasta, se pare că ar fi fost motivul bătăii pe care a încasat-o o fostă concurentă de la Mireasa și Puterea Dragostei.

Stefania Urecheatu, fosta concurentă a emisiunilor Mireasa și Puterea Dragostei este cap de afiș într-un scandal care zdruncină showbiz-ul autohton. Aceasta a fost și batuta și tunsă chiar de fostul iubit, Adelin, știut pentru ieșirile nu tocmai potrivite, din pricina geloziei. Motivată de o clipă de sinceritate, Stefania a marurisit cu lacrimi în ochi că a fost bătută de Adelin, partenerul din primul sezon „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Totul ar fi pornit de la gelozia acestuia, declanșată de Jador, manelistul momentului. Acesta s-ar fi întâlnit cu Stefania la o nuntă și i-ar fi dăruit o brățară cadou. Greșeala frumoasei brunete a fost să își etaleze cadoul pe rețelele de socializare, astfel că, iubitul Adelin nu a întârziat să își arate furia.

A tuns-o și a bătut-o în același timp

Stefania a avut parte de tratamente dure din partea fostului iubit care i-a „dăruit” o bătaie soră cu moartea, însoțită și de o schimbare de look. „Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se vă ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind”, a mărturisit Stefania.

Adelin nu vrea să recunoască ce a făcut

Desi s-au iubit preț de un an de zile, Adelin și Stefania și-au încheiat socotelile într-un mod cât se poate de violent. Adelin și-a bătut iubita, însă, contactat de cei de la Wowbiz, tânărul nu a infirmat și nici nu a confirmat: “Momentan nu am nimic de comentat, între doi oameni există întotdeauna două variante nu doar una dar în momentul de față nu consider că trebuie să intervin!”, a declarat acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: