Redactia.ro
Home » Știri » O elevă din România a obținut Medalia de aur la Olimpiada Internațională de Limba Germană. Cum a felicitat-o Sorin Cîmpeanu

O elevă din România a obținut Medalia de aur la Olimpiada Internațională de Limba Germană. Cum a felicitat-o Sorin Cîmpeanu

Elevii români se fac remarcați pe zi ce trece, cu inteligența și devotamentul lor în educație. O nouă Medalie olimpică a adus-o o tânără de clasa a X-a, Teodora Smintanca-Strugariu care s-a clasat pe primul loc și a obținut aurul, la Olimpiada Internațională de Limba Germană cu punctaj maxim! Iată detaliile

O nouă medalie de aur pentru o elevă din România

Ministrul Educaţie Sorin Cîmpeanu a postat pe pagina personală de Facebook o postare prin care o felicită în mod public, pe tânăra olimpică, Teodora Smintanca-Strugariu, eleva in clasa a X-a care s-a clasat pe primul loc și a obținut Medalia de aur la Olimpiada Internațională de Limba Germană cu 100 de puncte:
„Performanta extraordinara! Teodora Smintanca-Strugariu, eleva in clasa a X-a la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri‘’ din Bacau, s-a clasat pe primul loc și a obținut Medalia de aur la Olimpiada Internațională de Limba Germană – o competiție extrem de puternică la care au participat elevi din 57 state. Teodora a obținut 100/100 puncte!!!
Echipa României a participat cu 2 elevi la nivelul B2 (cel mai înalt nivel din concurs). Olimpiada Internațională de Limba Germană este un concurs în care premiile se acordă în sistemul competiților sportive: un singur loc I (medalie de aur), un loc II și un loc III pe fiecare nivel de organizare: A2, B1 şi B2.
Teodora a înregistrat o premiera, aceasta fiind singura medalie de aur obținută de România in istoria Olimpiadei Internationale de limba germana”, a scris ministrul Educaţie Sorin Cîmpeanu, pe pagina sa de Facebook.

Sorin Cîmpeanu: „Este o mare bucurie sa pot felicita lotul olimpic al României”

Ministrul Educaţie Sorin Cîmpeanu s-a prezentat extrem de mândru și fericit față de rezultatele de excepție obținute de lotul olimpic al României:
„Felicitări si colegului de echipă al Teodorei, Matei Florescu, elev in clasa a X-a la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București!
#mandrudevoi!
Felicitări doamnei profesor Silvia Socolescu (Colegiul Național “Traian” din Drobeta Turnu-Severin), care i-a pregătit la lotul național și i-a însoțit în Germania.
Rezultatul de excepție se datorează în egală măsură şi profesorilor din şcolile în care învață cei doi olimpici, iar recunoştinţa şi mulțumirile mele se îndreaptă şi către ei. Felicitări doamna profesor Ingrid Irascu!
Este o mare bucurie sa pot felicita lotul olimpic al României pentru performanta obținută anul acesta la Hamburg, să-i pot felicita și să le pot mulțumi profesorilor si părinților!”, a mai scris ministrul Educaţie Sorin Cîmpeanu, pe pagina sa de Facebook.
Sursa foto: Facebook – Sorin Mihai Cimpeanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: