Redactia.ro
Home » Știri » O emisiune îndrăgită de toți românii revine cu un nou sezon! Când e premiera

O emisiune îndrăgită de toți românii revine cu un nou sezon! Când e premiera

GALERIE FOTO (2) O emisiune îndrăgită de toți românii revine cu un nou sezon! Când e premiera

O emisiune îndrăgită de toți românii revine cu un nou sezon, al șaptelea! Iată despre ce emisiune e vorba și când este premiera. Fanii sunt în extaz și abia așteaptă să urmărească intrigile care se vor contura în cadrul reality show-ului.

O emisiune îndrăgită de toți românii revine cu un nou sezon! Când e premiera

Insula iubirii revine la Antena 1 cu un nou sezon. Este cel de-al şaptelea și va avea premiera pe 22 şi 23 iunie 2023. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va fi difuzată în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.30.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii, potrivit a1.ro.

„Îmi place să cred că sezonul şapte este doar începutul. Asemenea unei maşini care abia şi-a făcut rodajul. Sezonul şapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii aşteaptă poveştile concurenţilor, că aceştia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorinţa de a-şi deschide sufletele în faţa întregii ţări, de a se arăta aşa cum sunt, pot fi o inspiraţie pentru cei care îi urmăresc.

Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulţumesc şi aici”, a spus Radu Vâlcan, potrivit a1.ro.

Foto: Antena1

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: