Redactia.ro
Home » Știri » O eroare medicală a costat-o viața. A fost îmbălsămată de vie după ce medicii au confundat soluția salină cu o sticlă de formol

O eroare medicală a costat-o viața. A fost îmbălsămată de vie după ce medicii au confundat soluția salină cu o sticlă de formol

rusoaica

La vârsta de 28 de ani, o tânără care părea să aibă întreaga viață în față a fost victima unei tragedii medicale. Ea a fost condamnată la o moarte tragică din cauza unei erori medicale devastatoare. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale care, la început, părea a fi o procedură ușoară și fără riscuri. Cu toate acestea, evenimentele au luat o întorsătură fatală atunci când medicii au administrat, din greșeală, formol în loc de soluție salină în cadrul unei perfuzii.

Caz șocant în Rusia. A murit după ce medicii i-au injectat formol în loc de soluție salină

Norocul nostru este că trăim într-o epocă în care accesul la îngrijirea medicală este mai facil ca niciodată și calitatea acesteia se află la un nivel la care generațiile anterioare doar visau. Cu toate acestea, indiferent de eficiența tratamentelor și procedurilor chirurgicale moderne, acestea pot rămâne vulnerabile la erori umane care, din păcate, pot avea consecințe tragice. Într-un caz cutremurător din Rusia, o femeie tânără de doar 28 de ani și-a pierdut viața din cauza unei erori medicale, conform relatărilor BBC.

Evenimentul tragic a avut loc în anul 2018, când Ekaterina Fedyaeva a fost programată pentru o intervenție chirurgicală într-un spital din Ulyanovsk, situat în vestul Rusiei. Aceasta urma să fie supusă unei proceduri pentru a îndepărta câteva chisturi ovariene de care suferea. Cu toate că se aștepta ca totul să decurgă rapid și fără incidente, medicii au comis o eroare gravă, care a avut consecințe devastatoare.

Medicii au realizat prea târziu greșeala pe care o făcuseră

În timpul acestei intervenții, medicii aveau intenția de a administra tinerei o perfuzie cu soluție salină, însă s-a produs greșeala fatală pentru Ekaterina Fedyaeva. În locul soluției saline, care era o substanță obișnuită, medicii au administrat formaldehidă, un lichid folosit în procesul de îmbălsămare a cadavrelor.

După ce au realizat eroarea, medicii au inițiat o serie de proceduri pentru a încerca să corecteze situația. Au efectuat spălături pentru organele tinerei și i-au administrat ulterior nu mai puțin de 52 de medicamente, dar, din nefericire, eforturile lor au fost în zadar. Ekaterina Fedyaeva a supraviețuit doar 14 ore de la momentul acelei greșeli medicale, timp în care a trăit o agonie cumplită.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: