Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum

O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum

GALERIE FOTO (5) O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă.

O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă. O familie de români și-au încercat norocul și au plecat în vacanță, în Grecia cu Tico. Experiența lor a fost împărtășită pe rețelele de socializare. Ce peripeții au întâmpinat pe drum?

O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum

O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico, fără roată de rezervă. Fără doar și poate, mașina Tico a marcat tinerețea și copilăria multor români. Chiar dacă au trecut atâția ani, acestea se mai regăsește pe străzile din România. O familie din România și-a luat inima în dinți și a plecat în Grecia cu Tico. Da, ați auzit bine! Este pentru al patrulea an consecutiv când străbate drumul până în Grecia cu micul autoturism. Din păcate, a fost ultima deplasare în afara țării pentru Ticco. „E al patrulea an în care forțăm mașinuța asta să ne aducă în Grecia. Am pregătit mașina ca pentru ultimul ei drum lung și pentru că nu mai găsim piese, în ultima zi i-am făcut aerul condiționat cu ajutorul mecanicului, care a lucrat până la 23. Și este totul perfect!”, a povestit românul pe grupul de Facebook ForumGreciaRomânia.

În celebra mașină au fost doi adulți și doi copii, fiecare având câte un mic bagaj. Cel mai important bagaj al șoferului a fost berea „homemade”. „Bagaje avem, mai puțin decât anul trecut, câte un rucsac de fiecare. Dacă nu știi să îți planifici 13 zile cu un rucsac, nu vei fi pregătit să îți planifici viața (așa le-am spus copiilor). Restul a fost bere pe care o fac eu și mă car cu ea cum mă car cu perna, nu pot să beau altă bere, nu pot să dorm pe altă pernă”, a mai povestit turistul. În imagini se poate observa că portbagajul mașinii era plin.

O familie de români au călătorit în Grecia cu Tico

Ce s-a întâmplat pe drum

Poate părea incredibil, dar șoferul a decis să lase roata de rezervă acasă pentru că nu mai avea destul spațiu în mașină. Ei bine, pe drum, micuța mașină le-a cam dat emoții după ce roata a lovit un canal. „După o ploaie torențială care a aruncat capacele la canal și pe sub apă n-ai cum să vezi și noapte fiind, am dat într-un canal cu ambele roți de pe partea dreaptă. O clipă am rămas încremeniți și așteptam să trag pe dreapta. Mai erau cel puțin 10-15 mașini în situația noastră, dar noi am fost ăia norocoșii. Fără roata de rezervă, că nu aveam loc pentru toate bagajele, fiind 4 persoane”, a mai dezvăluit românul.

Portbagajul a fost plin

Tico-ul românului îndrăgostit de litoralul grecesc are un rulaj de peste 400.000 de kilometri, iar până la destinație a parcurs o distanță de peste 800 de kilometri în 10 ore. „O mașină care a mers impecabil chiar și după ce a ajuns peste limita dată de constructor”, a precizat bucureșteanul. Autoturismul Tico a fost produs în anii 1991-2000, ulterior fiind înlocuit de fenomenalul Matiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: