Redactia.ro
Home » Știri » O familie de români s-a ales cu o mare țeapă în Grecia. Cum arăta în poze vila rezervată și ce au găsit, de fapt, când au ajuns acolo. VIDEO

O familie de români s-a ales cu o mare țeapă în Grecia. Cum arăta în poze vila rezervată și ce au găsit, de fapt, când au ajuns acolo. VIDEO

GALERIE FOTO (6)

O familie de români  a avut parte de o mare țeapă atunci când au ajuns în Grecia, la cazarea unde urma să-și petreacă o parte din sejurul atât de așteptat pe însorita insulă Thassos. Când au ajuns acolo, au avut parte de surpriza vieții lor!

O familie de români s-a ales cu o mare țeapă în Grecia

Românii nu se așteptau să aibă parte de așa o surpriză neplăcută atunci când au ajuns în vacanța pe care o așteptau de multă vreme. Proprietarul pusese pe internet fotografii cu locația respectivă, însă a arătat doar părțile bune ale vilei. Acesta a omis un mare dezavantaj al proprietății.

Românii au încercat să-i explice acestuia că nu este bine că pe internet a pus doar pozele frumoase, iar când ajungi acolo, ai parte de un șoc.  Proprietarul locației respective nici nu a vrut să audă de nemulțumirea românilor, așa că acestia au decis să povestească situația frustrantă pentru jurnaliștii de la Antena 3.

Ce au găsit, de fapt, la vila respectivă

Încă o situație frustrantă pentru un turist aflat în Thassos. Am făcut doua rezervări pe Booking.com, primele 4 zile pentru o vila în Theologus și ultimele 3 la vila Evilion din Alyki. Pentru că tot eram în Thassos, am trecut cu vreo 3 zile înainte și pe la vila Evilion, să vedem cum arată (achitasem deja toată suma, 4188 de lei pentru 3 nopți, pozele pe Booking arătau de vis). La fața locului, surpriză. Accesul pentru o familie cu copil mic (4 ani) este imposibil.

Cumva, din șosea se coboară pe niște trepte, fără nici o protecție, nimic, este efectiv periculos. Am și filmat. Am contactat imediat proprietatea și i-am rugat să ne restituie măcar parțial banii, însă nu ne au răspuns nimic. Am deschis o plângere la Booking. Aceștia au spus că au contactat proprietatea, dar că proprietarul nu este de acord cu ‘free cancelation’. În acest timp, proprietarul tot trimitea mesaje în care ma întreba la ce oră sosim.

I-am răspuns din nou că avem o problemă cu accesul, că am semnalat problema de câteva zile, însă au răspuns că nu doresc să ofere „free cancelation”, deși pozele de pe Booking nu corespund în totalitate cu realitatea.

Le-am spus și că îi rog să nu închirieze la altcineva pentru că până la urma am plătit pentru acele 3 zile. Noi ne-am cazat în alta parte (și asa ne-am stricat vacanța, nu doream să ne enervăm și mai tare certându-ne în față cu proprietarul), așteptând să facem la finalul perioadei un review real al proprietății. Însă proprietarul a anulat el rezervarea pe motiv de neprezentare, mi-a returnat fabuloasa sumă de 7 lei (probabil să își bată joc și mai tare), iar eu desigur nu mai am șansa să fac vreun review pe Booking”, a povestit turistul, pentru Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: