Redactia.ro
Home » Știri » O familie de ucraineni a avut parte de o surpriză atunci când a vrut să plătească parcarea de la mall. Un român a văzut toată scena și n-a stat pe gânduri: ”Eroi adevărați”

O familie de ucraineni a avut parte de o surpriză atunci când a vrut să plătească parcarea de la mall. Un român a văzut toată scena și n-a stat pe gânduri: ”Eroi adevărați”

GALERIE FOTO (2)

O familie de ucraineni a avut nevoie de ajutor, atunci când au vrut să plece dintr-un mall din București. După ce și-au făcut cumpărăturile, ucrainenii trebuiau să plătească parcarea de la centrul comercial. Astfel, au avut parte de o surpriză la care nici nu se gândeau.

Surpriza pe care a avut-o o familie de ucraineni

Elena, o ucraineancă, a povestit pe un grup de Facebook prin ce peripeție a trecut, atunci când a vrut să plătească parcarea de la un mall din București. Femeia, împreună cu familia ei, a petrecut ceva timp în centrul comercial, iar apoi s-au îndreptat către parcare. De precizat este faptul că parcarea este cu plată, după trei ore petrecute în complexul respectiv. Ei bine, Elena și familia ei au avut parte de o surpriză, atunci când au văzut că parcarea nu merge plătită cu cardul bancar la aparatul respectiv. Aceasta avea toți banii pe card, nicidecum cash.

Un român a văzut întreaga scenă, n-a stat pe gânduri și a sărit imediat în ajutorul lor. Acesta le-a plătit parcarea, așa cum familia de ucraineni nu se aștepta. Ulterior, Elena a ținut să transmită un mesaj pe internet, prin care să-i mulțumească românului, dar și României că au primit și ajutat refugiați din Ucraina. Mesajul ei este de-a dreptul emoționant, fiind apreciat de sute de români.

Mesajul emoționant transmis de Elena

Vreau să povestesc puțin povestea, care i s-a întâmplat familiei mele astăzi. Eu, soțul și fiica mea am mers la AFI Cotroceni.  Când eram pe punctul de a pleca și ne-am dus la automat să plătim parcarea, am fost surprinși să constatăm că aparatul nu acceptă plata cu cardul, ci doar numerar.  Am inceput sa cautam cash si nu aveam 3 lei (erau bani doar pe card) in spatele nostru era un roman, am crezut ca intelege ca suntem in dezordine si s-a oferit sa ne dea 10 lei, desi am facut ”nu-i cere nimic”.  Noi am raspuns ca nu e nevoie de 10, trebuie doar de 3 lei.  Si ne-a dat și noi am putut să plătim parcarea și să plecăm.  Eroi adevărați sunt în apropiere, care ajută în voie. Mulțumesc din suflet poporului român pentru că ne-a tratat atât de călduros și sincer!”, este mesajul transmis de Elena, o ucraineancă, pe grupul de Facebook, ”Uniți pentru Ucraina”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: