Redactia.ro
Home » Stil de viață » O fată de 13 ani, însărcinată își dorește să îl aibă alături de ea la naștere pe iubitul ei în vârstă de doar 10 ani

O fată de 13 ani, însărcinată își dorește să îl aibă alături de ea la naștere pe iubitul ei în vârstă de doar 10 ani

Darya Sudnishnikova, 13 ani a devenit faimoasă datorită insistențelor sale conform cărora ea este însărcinată cu iubitul ei, încă aflat la pubertate, Ivan Vanya, de doar 10 ani, care nu poate lua parte la naștere din cauza restricțiilor impuse de Coronavirus.

Rusoaica Darya este îngrijorată de faptul că va fi singură în timpul travaliului, spunând: „Îmi este teamă să nasc singură. Cred că este mai ușor dacă am pe cineva alături de mine.”
Ivan, acum în vârstă de 11 ani a postat pe rețelele de socializare că este alături de iubita lui în permanență.

Darya se află înr-un spital în care urmează să fie monitorizată alături de copilul ei în câteva săptămâni. Totuși, aceasta a devenit o vedetă în mediul online, strângând 305.000 de urmăritori în urma progresului sarcinii.

Televiziunea rusă a aflat de această poveste conform căreia Ivan este tatăl copilului fetei. Darya a spus că a inventat o asemenea întâmplare pentru a ascunde faptul că a fost violată de un tânăr de 16 ani.

Medicii au spus că este imposibil din punct de vedere medical ca Ivan să fie tatăl copilului deoarece acesta se află încă la pubertate

Totuși, cei doi, Darya și Ivan au rămas împreună, iar fata și-l dorește în continuare alături de ea în momentul nașterii.

„La început nu m-am gândit la această opțiune”, a spus ea. „Acest lucru este din cauza faptului că și alte persoane în afara medicilor îmi vor vedea corpul. Înainte îmi era rușine de corpul meu. Dar acum vreau cu adevărat să dau naștere, cu Vanya sau nu, mama este alături de mine.”

„Vanya nu a fost împotriva ei, ba chiar a fost în favoarea… Pentru mine, suportul persoanelor apropiate este extrem de important.”

Doctorii i-au spus că este interzis ca Ivan să fie alături de ea când va naște din cauza rescricțiiilor de sănătate la nivel mondial.

Totuși, comentatorii susțin faptul că băiatul nu ar putea participa din cauza că ar fi o experiență mult prea traumatizantă pentru vârsta lui.

„Acum toate gândurile mele sunt despre naștere și cine îmi va fi alături”, spune fata. „Abia aștept”.

La primele ecografii, medicii au spus că bebelușul este fată, însă la momentul actual, aceștia nu mai sunt atât de siguri.

Ivan care are 34.000 de urmăritori a spus că felul său de a fi și comportamentul i s-au schimbat enorm de când este împreună cu Darya.

„Înainte obișnuiam să fiu răutăcios cu femeile în vârstă și cu diferiți trecători. Săream în fața lor, le râdeam în față, scoteam limba la ei. Da, știu că ceea ce făceam nu era bine.”

El a mai spus că : „După sarcina Daryei, am devenit mult mai apropiați. Am stat cu ea peste noapte, iar părinții noștri sunt prieteni acum. Nu cred că vom fi împreună în viitor, sau poate că vom fi, însă voi vizita în continuare copilul. Când a început totul între noi, oamenii au spus că nu va dura nici o lună. Dar acum suntem împreună de un an și jumătate.”
Poliția investighează plângerea ei de viol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini