Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a aflat cruntul adevăr despre mariajul său… din greșeală!

O femeie a aflat cruntul adevăr despre mariajul său… din greșeală!

Un apel aparent banal i-a schimbat viața pentru totdeaua unei femei din Marea Britanie. Ela era la serviciu, când a văzut că soțul ei o apela. Femeia s-a repezit spre telefon să-i răspundă, însă ceea ce a auzit a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Un apel aparent banal i-a schimbat viața unei femei

Erau căsătoriți de 15 ani, iar lucrurile erau așezate în cazul lor. Nu aveau copii, dar aveau o casă cochetă, joburi stabile și venituri considerabile. Ela considera că are un mariaj ca oricare altul, însă apelul primit într-o zi de la soțul ei a făcut-o să-și reconsidere viața.

Ela era la serviciu când a văzut că soțul ei o apelează. Fără ezitări, i-a răspuns și aștepta să-i audă vocea bărbatului cu care era căsătorită de mai bine de 15 ani. După câteva secunde, în care bărbatul nu-i răspundea la „alo”, și-a dat seama că o apelase din greșeală.

Ce a auzit în fundal femeia

În ciuda încercărilor de a-și face soțul atent la apel, bărbatul era… „preocupat” cu alte lucruri. După câteva secunde, femeia și-a dat seama că a fost apelată din greșeală și că, în fundal, se auzeau zgomote ciudate.

Aparent, bărbatul întreținea relații sexuale cu altă femeie și s-a așezat pe telefon din greșeală. Apelul a transmis toată scena intimă dintre soțul ei și amanta lui. Ajuns acasă, câteva ore mai târziu, bărbatul și-a recunoscut fapta și a admis că îi era infidel Elei de mai bine de un an.

Pusă în fața faptului împlinit, Ela i-a cerut divorțul și i-a impus să părăsească domiciliul conjugal chiar în acel moment. Luni mai târziu, Ela renăscuse. Căpătase o nouă tunsoare, o nouă talie… și o nouă viață. Bărbatul, în schimb, fusese părăsit de amantă și căpătase obiceiul băuturii, după ce și-a implorat, fără succes, soția să-l ierte.

Loading...