Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a ars fără să știe 20.000 de euro în șemineul familiei. Soțul: „Când am văzut flăcările, era să leșin”

O femeie a ars fără să știe 20.000 de euro în șemineul familiei. Soțul: „Când am văzut flăcările, era să leșin”

O femeie a ars fără să știe 20.000 de euro în șemineul familiei. Soțul: „Când am văzut flăcările, era să leșin”

O femeie a ars fără să știe 20.000 de euro în șemineul familiei. Soțul a spus că era să „leșine” în momentul în care a văzut flăcările și a realizat ce se întâmplă. Iată detalii!

O femeie a ars fără să știe 20.000 de euro în șemineul familiei. Soțul: „Când am văzut flăcările, era să leșin”

Întâmplarea vine din Roma, Italia, unde doi soți au avut parte de un Crăciun memorabil, dar nu în sensul cel mai plăcut. Un bărbat a ascuns 20.000 de euro în obligațiuni poștale în șemineu, iar soția lui le-a dat foc.

„Când am văzut flăcările, era să leșin”, a povestit Mario. „Credeam că este un loc sigur, unde hoții nu se vor uita niciodată. Soția mea nu știa că i-am ascuns acolo. În fiecare an, înainte de a aprinde focul, le mutam în altă parte”.

În acest an, n-a mai apucat să le mute pentru că soția lui a avut „grijă” de ele.

Bonurile de economii poștale sau obligațiunile poștale pot fi pe suport de hârtie sau virtuale. Cum funcționează? Se plătește o sumă de bani, la care se acumulează periodic dobânzi. Deținătorul Bfp poate solicita rambursarea capitalului oricând dorește, însă dobânda se acumulează, în general, după o perioadă de 6 până la 12 luni de la data subscrierii bonurilor de economii poștale, potrivit stiriromania.ro.

„L-am contactat pe fratele meu, care lucrează la Poștă, și mi-a spus că pot fi recuperate”, a mai spus Mario, potrivit sursei. De fapt, chiar dacă sunt pierdute, obligațiunile poștale pot fi reemise datorită unei proceduri specifice. Din fericire, cei doi soți au putut, astfel, respira ușurați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: