Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie a cumpărat șase ouă de la supermarket, iar la scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

O femeie a cumpărat șase ouă de la supermarket, iar la scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

Caz incredibil în Marea Britanie! O femeie de 31 de ani a avut parte de surpriza vieții ei, după ce a cumpărat șase ouă de la supermarket. La câteva zile distanță, a trăit un adevărat șoc când a văzut ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat, de fapt

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a făcut cumpărături de la supermarket, iar printre acestea a decis să cumpere și câteva ouă. La câteva zile distanță, aceasta a trăit șocul vieții ei. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. Este o situația aparte, de care s-a ”lovit” Deza Empson din Marea Britanie. A trecut printr-o experiență neașteptată, care a emoționat-o până la lacrimi.

Deza Empson a pus cele șase ouă luate de la supermarket, într-un incubator cumpărat de pe internet. Câteva zile mai târziu a avut parte de un șoc: când a privit ouăle folosind lumina unui bec, aceasta a observat că exista câte un embrion în fiecare ou. Uluită și foarte bucuroasă de ce s-a întâmplat, Deza a descoperit trei săptămâni mai târziu că ouăle s-au spart și au ieșit trei boboci de rață de toată frumusețea.

Imaginile au devenit virale

Femeia a postat imaginile cu rățuștele pe internet, unde au devenit virale și foarte apreciate de internauți. „Când le-am văzut că se mișcă nu mi-a venit să cred, efectiv. Nu îmi venea să cred că am rate. Legătura mea cu ele este foarte puternică, vin mereu după mine și s-au atașat de mine. Acum, nici nu vreau să mă gândesc că cineva ar fi putut să cumpere ouăle și să le mănânce”, a mărturisit femeia, potrivit mirror.co.uk.

Sursă foto – Mirror.co.uk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini