Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost luată la rost de soț pentru că n-a spălat „bine” vasele. Uluitoare reacția bărbatului

O femeie a fost luată la rost de soț pentru că n-a spălat „bine” vasele. Uluitoare reacția bărbatului

O femeie a fost luată la rost de soț pentru că n-a spălat „bine” vasele. Uluitoare reacția bărbatului

O femeie a fost luată la rost de soț pentru că n-a spălat „bine” vasele. Iată reacția bărbatului, care a fost relatată chiar de el pe Internet.

O femeie a fost luată la rost de soț pentru că n-a spălat „bine” vasele. Uluitoare reacția bărbatului

Spălatul vaselor poate genera o discuție aprinsă nu doar într-un cuplu, ci și între niște prieteni sau colegi. Iată, de exemplu, și acest caz. Un bărbat a dezvăluit că soția lui nu a spălat „bine” vasele, fapt care l-a nemulțumit, așa că a decis să îi dea o „lecție”.

Întreaga întâmplare a fost dezvăluită pe Reddit și a devenit virală. Evident, internauții și-au dat și ei cu părerea, iar opiniile sunt împărțite. Iată ce a scris soțul respectiv.

„Partenera mea de viață este foarte neglijentă atunci când vine vorba despre sarcinile casnice și face întotdeauna lucrurile de mântuială. Astăzi a fost a treia oară săptămâna aceasta când am găsit o urmă de murdărie în farfuria mea. Efectiv mi-am ieșit din minți. Am luat farfuria, mi-am adus soția la chiuvetă și i-am făcut o demonstrație, i-am arătat cum se freacă în mod corespunzător întreaga farfurie. Nici măcar nu era atentă, părea că se uită de parcă ar fi pierdută în spațiu. I-am zis să nu mai fie lipsită de respect și să se uite cu mare atenție cum îi fac demonstrația de spălat vase, căci în mod evident nu se pricepe deloc la spălat vase (sau, poate, dacă mă gândesc mai bine, doar se preface că nu știe). A început să plângă atunci când i-am zis asta și mi-a spus să o las în pace. A fugit în baie. Acum mă simt prost pentru faptul că am făcut-o să plângă, dar și eu m-am săturat până peste cap să o văd că nu își face treaba cum trebuie. Oare am exagerat?”, a scris bărbatul în mediul online, potrivit mirror.co.uk.

Iar întrebarea lui nu a rămas fără răspuns. Oameni din întreaga lume au reacționat. Unii i-au dat dreptate și au spus că era firească reacția lui, mai ales că femeia nu pare să își dea interesul prea tare când face treabă în casă. Pe de altă parte, au fost și persoane care i-au criticat atitudinea, dar și faptul că nu a dat dovadă de mai multă răbdare cu cea pe care a ales-o să își împartă viața, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: