Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a fost părăsită din cauza kilogramelor în plus. Cum s-a transformat după?

O femeie a fost părăsită din cauza kilogramelor în plus. Cum s-a transformat după?

GALERIE FOTO (3)

S-au căsătorit din iubire și au visat la ziua în care vor deveni părinți. Numai că, după ce au devenit părinți, totul s-a schimbat între ei. Femeia a câștigat câteva kilograme în plus, iar silueta ei s-a schimbat complet după ce a devenit mamă. Aparent, pentru cel care trebuia să-i fie alături tot restul vieții a fost o schimbare de nesuportat. Într-o zi, i-a cerut divorțul pe motiv că e prea… grasă.

S-au despărțit din cauza kilogramelor în plus

Îndatoririle zilnice de mămică au făcut-o să se neglijeze ca femeie. Pe zi ce trece, silueta ei se rotunjea, iar kilogramele s-au adunat. Deloc atent la sentimentele ei, bărbatul îi reproșa zilnic kilogramele în plus, distrugându-i încrederea în ea. ,,Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar se întorcea pe partea cealaltă și adormea. Plângeam de fiecare dată”, își amintește Lisseth.

Văzând că soțul nu îi mai acorda deloc atenție, femeia s-a refugiat în mâncare. „Mâncarea era singurul lucru care îmi oferea o clipă de fericire. Mâncam cam 4000 de calorii pe zi”. În același timp, bărbatul și-a îndreptat atenția către alte femei. Ba mai mult, soțul femeii a început să iasă cu o altă femeie, lucru de care Lisseth a aflat dintr-un mesaj din telefonul lui.

A decis să-și schimbe viața

Văzând că soțul ei e dispus s-o dea laoparte, Lisseth a decis să-și schimbe viața. ,Mi-a spus că era vina mea, pentru că eram grasă. Mi-a zis că am fost mereu urâtă. M-am simțit groaznic, dar asta m-a determinat să nu îl mai las să mă rănească”.

Așa se face că imediat după ce și-a părăsit soțul, Lisseth a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Ea a decis să-și schimbe radical viața, așa că a ținut regim, a făcut sport și s-a luptat cu kilogramele în plus. Iar eforturile ei s-au făcut văzute imediat. Într-un an, Lisseth arăta ca pe vremea când era necăsătorită.

Într-una din zile când fostul soț a venit să-și ia fetița, a văzut-o și a complimentat-o pentru cum arată. ,I-am închis ușa în nas, n-o să-l mai primesc vreodată în viața mea”. Iată cum arată femeia acum:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini