Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost ucisă în plină stradă

O femeie a fost ucisă în plină stradă

O femeie a fost ucisă în plină stradă

O femeie de 45 de ani, a fost ucisă, joi după ce a fost lovită de mai multe ori în cap cu un topor. TRagedia a avut loc pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

O femeie a fost ucisă în plină stradă

O femeie de 45 de ani a fost lovită mortal de mai multe ori cu un topor în cap pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Agresorii au reușit să fugă, însă sunt căutați de polițiști.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, au fost anunțați că, în jurul orei 5.00, o femeie a fost atacată de una sau mai multe persoane necunoscute, aceasta fiind lovită de mai multe ori cu un topor.

Din nefericire, femeia de 45 de ani a murit din cauza rănilor grave.

„Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru comiterea infracţiunii de omor. S-a început urmărirea penală în cauză şi s-a reţinut faptul că, în data de 29 august 201. În jurul orei 5.00, în timp ce se afla pe o alee ce face legătura între strada Orly şi Bulevardul Mihai Viteazul, din Drobeta Turnu Severin. Persoane necunoscute i-au aplicat multiple lovituri victimei care ulterior a şi decedat. Deocamdată, noi nu avem autori în cauză. Noi avem o victimă, care este decedată, urmând să efectuăm cercetări să stabilim cine este autorul faptei„, a declarat, Lavinia Şişman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Procurorii urmează să stabilească dacă femeia a fost jefuită după ce a fost atacată.

Citeste si:Dosar Projekt Maramureș. Pedepsele la care erau supuși copiii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini