Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a găsit în curte un „dop de sticlă”. Când a aflat ce era, de fapt, a rămas cu gura căscată

O femeie a găsit în curte un „dop de sticlă”. Când a aflat ce era, de fapt, a rămas cu gura căscată

GALERIE FOTO (3) O femeie a găsit în curte un „dop de sticlă”. Când a aflat ce era, de fapt, a rămas cu gura căscată

O femeie a făcut o descoperire în grădina sa pe care nu o va uita prea curând. De fapt, aceasta a fost așa intrigată de descoperirea făcută, încât a cerut ajutorul unor prieteni și al unui grup de Facebook pentru a identifica ce reprezintă, de fapt, obiectul pe care l-a găsit.

Jane, în vârstă de 61 de ani, este cea care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, cerând ajutorul unui experți din domeniul colecționarilor de sticlă, ea sărind în ajutorul prieteni sale care a găsit obiectul în curte. După o furtună devastatoare, femeia care a rămas surprinsa cand a găsit în curtea sa un obiect din sticlă tare, care nu știa ce este. Cum s-a gândit că poate fi valoros și îl poate vinde, femeia a decis să afle ce este. Și în niciun caz nu a găsit răspunsul pe care îl aștepta!

Ce a găsit femeia în grădină

Astfel, după ce a cerut și ajutorul unei prietene, aceasta a postat pe un grup de Facebook următorul mesaj: „Am o prietenă a surorii mele care a dat peste o bucată de sticlă solidă. Deoarece nu-și poate da seama ce este, a aplecat la mine și acum eu mă adresez vouă tuturor! Sper să primim măcar o idee despre ce ar putea fi. Tot ce îmi poate veni în minte este fie un capc de stică pentru undecantor, fie poate o piesă de șah. 11 cm înălțime, 4 cm diametru și 4,4 cm la bază. Nu are zgârieturi semnificative nicăieri și pare să aibă un strat auriu reflectorizant”, a scris femeia pe Facebook, potrivit Mirror.

Ce a găsit femeia în grădină
Ce a găsit femeia în grădină

Răspunsul nu era cel așteptat

După ce a făcut postarea publică, răspunsurile au început să vină imediat. Astfel, au fost câțiva care au comentat și au făcut, în sfârșit lumină, pentru femeile care s-au străduit atât să înțeleagă ce este obiectul găsit. Cel mai blând dintre ele a fost „Da, este un dop, doar că nu pentru o sticlă…”. Așa au aflat că acel obiect era, de fapt, jucărie sexuală.

Reacția lor a venit imediat: „Ei bine, eu și sora mea suntem amândouă șocate! Dar faptul că a ridicat-o și s-a ocupat de ea … Nu cred că există suficient săpun pentru a îndepărta acea imagine”, a declarat sora femeii care a găsit obiectul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini