Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii. După ce și-a dat seama ce înseamnă, s-a cutremurat!

O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii. După ce și-a dat seama ce înseamnă, s-a cutremurat!

O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii. Atunci când și-a dat seama ce însemna, de fapt, obiectul respectiv, a ținut să le avertizeze și pe alte femei despre pericol. Tânăra se numește Hayley West și este originară din SUA. Ea a postat pe contul ei de pe platforma online TikTok ceea ce a pățit.

Experiența acestei femei a traumatizat-o. Hayley a ajuns în parcarea unui supermarket, ca să își facă cumpărăturile. A luat ce avea nevoie și a ieșit din magazin. Deodată, și-a dat seama că un bărbat dubios a început să o urmărească. Totul s-a întâmplat rapid. El s-a luat după ea, în mod insistent.

Tânăra s-a speriat atât de tare, încât a traversat strada și a intrat în alt magazin.  S-a filmat, a povestit ce a pățit și a postat totul online.

O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii

„Efectiv acum am pielea de găină, mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Am ieșit de la Fresh Thyme și m-am îndreptat către mașina mea, aflată acolo în parcare. Am văzut un tip care mergea cam aproape de mine, se apropia tot mai mult și mă tot întreba cum mă cheamă.

L-am ignorat complet și am continuat să merg, însă și el a continuat să mă urmărească. S-a îndreptat spre mașina mea, dar nu am reacționat, pentru a nu-și da seama că este a mea, deși cred că știa deja acest lucru”, a spus Haley, conform cancan.ro.

„Când m-am întors la mașină, pe capotă era o sticlă cu apă. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. E foarte important să fii atentă, mai ales dacă eșți femeie”, a mai spus tânăra.

După ce și-a dat seama ce înseamnă, tânăra s-a cutremurat!

După ce clipul ei a devenit viral, o altă femeie, pe nume Elle, a povestit că a pățit ceva asemănător. Tot ea le-a avertizat pe toate femeile care trec prin asta să aibă mare grijă. Pericolul este uriaș!

„Haley a fost urmărită de un bărbat, iar după ce s-a întors la mașina ei, a găsit o sticlă cu apă pe capotă. Această este o tactică folosită de traficanți și răpitori, pentru a va face să ieșiți din vehicul și să reacționați, să luați sticlă cu apă aflată acolo.

Dacă ți se întâmplă să găseșți o sticlă cu apă pe capota mașinii tale, atunci când te întorci la ea, nu te grăbi să o iei, ci arunc-o de pe capotă. Mai mult, dacă simți că te urmărește cineva și te simți amenințat, nu te grăbi să conduci spre casă, ci mergi într-o altă direcție, la o secție de Poliție sau la un service auto pentru a-ti verifică mașina, ca nu cumva să îți fi pus cineva un GPS cu ajutorul căruia să te urmărească.

Dispozitivele GPS pot fi plasate în partea de jos a mașinii și pot oferi locația în care te afli, ceea ce este periculos. Traficanților nu le pasă câți ani ai, dacă te vor, vor încerca să te prindă. Fii mereu cu băgare de seamă, stai în siguranță”, a spus Elle, potrivit sursei citate.