Redactia.ro
Home » Știri » O femeie care își înmormânta sora a făcut o descoperire macabră: „Nu știam cine era”

O femeie care își înmormânta sora a făcut o descoperire macabră: „Nu știam cine era”

Ce flori se duc la înmormântare, de fapt? Puțini știu ce trebuie să aleagă

O femeie care își înmormânta sora a făcut o descoperire macabră. Iată cine se afla, de fapt în sicriu!

O femeie care își înmormânta sora a făcut o descoperire macabră

O tragedie de proporții neînchipuite a lovit o familie din Jackson, atunci când o femeie își înmormânta sora decedată și a descoperit că trupul din sicriu nu aparținea defunctei. O situație cu totul uluitoare s-a derulat în timpul unui moment de doliu, lăsând familia îndurerată într-o stare de șoc și confuzie.

Georgia Robinson și familia ei au trăit acest coșmar în timpul înmormântării surorii lor la sfârșitul lunii octombrie. Totul părea normal până în momentul când au ajuns la casa de pompe funebre din Jackson, unde avea loc ceremonia de adio. Aici, au realizat că trupul din sicriu nu era al surorii lor decedate.

„Nu știam cine era”

Descoperirea a fost devastatoare, iar familia, deja cuprinsă de durere, s-a simțit într-o situație fără ieșire. Georgia Robinson a povestit că a simțit imediat că ceva nu era în regulă în ziua de 3 noiembrie, atunci când au ajuns la locul pregătit pentru a-și lua rămas bun de la sora lor. O situație ce depășește orice coșmar familial, un moment în care doliul se transformă într-un șoc incredibil.

Directorul casei de pompe funebre a abordat situația cu o lipsă de sensibilitate, cerând familiei îndurerate să plătească din nou pentru serviciile funerare, chiar dacă acestea nu fuseseră prestate așa cum era de așteptat. Georgia Robinson a relatat că, în cele din urmă, compania a fost de acord să răspundă unor cereri, cum ar fi achiziționarea de haine noi pentru defunct.

„Nu știam cine era. Gândiți-vă doar că dacă am fi avut un sicriu închis, am fi ajuns să îngropăm persoana iubită a altcuiva în loc de a noastră”, a declarat femeia, conform New York Post

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: