Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama chiar în ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea: „Sunt în viață”

Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama chiar în ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea: „Sunt în viață”

Ce flori se duc la înmormântare, de fapt? Puțini știu ce trebuie să aleagă

Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama chiar în ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea. Iată detaliile!

Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama chiar în ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea

O familie din Honduras a fost martora unui eveniment cutremurător care i-a adus în pragul disperării. Fiul pe care ei îl credeau mort și pe care urmau să îl înmormânteze i-a contactat chiar în ziua programată pentru ceremonia de adio. Osman Adonay Urbina, băiatul rămas în viață, și-a șocat familia și comunitatea într-un mod neașteptat, subliniind vulnerabilitatea și erorile sistemului judiciar din Honduras.

Ce s-a întâmplat, de fapt

În ziua de 15 octombrie, un trecător din orașul Honduras a descoperit un adolescent într-o stare deplorabilă, cu corpul plin de sânge și cu urme multiple de răni cauzate prin împușcătură la nivelul capului și gâtului. Descoperirea a atras atenția autorităților, iar câteva familii au fost chemate să identifice cadavrul. Una dintre aceste familii a susținut că a recunoscut o cicatrice de arsură pe unul dintre brațele tânărului decedat.

În ziua înmormântării, pe măsură ce familia se pregătea pentru a-și lua rămas-bun de la Osman Adonay Urbina, mama sa a avut parte de un șoc cutremurător. În mijlocul acestei tragice ceremonii de adio, Osman a reușit să-și contacteze mama printr-un apel video și să o anunțe că este în viață. Mama, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că nu putea crede ce vedea și că a trebuit să intervină prietenii băiatului pentru a o convinge că acesta nu era o glumă deplasată.

„Am fost luată prin surprindere când prietenii au spus: Iată-l pe Osman. Am crezut că este o glumă”, a declarat mama băiatului, potrivit Telemundo.

”Sunt aici, la graniță. Sunt în viață, nu sunt mort”, a spus el.

Osman, care dispăruse de acasă cu trei săptămâni înainte cu speranța de a ajunge în Statele Unite, a reușit să-și contacteze familia sa de la granița dintre Guatemala și Mexic. Acesta a declarat că se află în siguranță și că este în viață, punând capăt coșmarului în care familia sa credea că a fost prins.

Reacția familiei și a autorităților

La aflarea veștii, familia lui Osman a sunat imediat la poliție pentru a explica situația incredibilă cu care se confruntau. După o serie de verificări, ofițerii au ajuns la concluzia că persoana decedată era, de fapt, Jimmy Sarmiento, un alt tânăr de 15 ani care era dat dispărut. Rudele lui Sarmiento au fost chemate să identifice trupul și au confirmat că este vorba despre fiul lor.

Mama lui Osman a mărturisit că cei doi băieți semănau foarte mult unul cu celălalt, ceea ce a condus la această tragică confuzie. Poliția a recunoscut că s-a produs o eroare de identificare gravă, care a dus la înmormântarea greșită a lui Jimmy Sarmiento și la suferința unei familii care credea că Osman era mort.

Sursa foto: Pixabay.com/carolynabooth

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: