Redactia.ro
Home » Știri » O femeie de 61 de ani din Croația sfidează îmbătrânirea. Cum arată femeia

O femeie de 61 de ani din Croația sfidează îmbătrânirea. Cum arată femeia

GALERIE FOTO (3)

Marko Grubnic este un stilist croat care a atras atenția internauților prin ipostazele extravagante pe care le afișează. Aparițiile la brațul mamei sale i-au atras și mai mult faima.

 

Cum arată femeia

Mama stilistului croat sfidează vârsta de 61 de ani și arată ca o păpușă Barbie. Femeia a devenit populară prin aspectul vizibil mai tânăr.

Branca Grubnik, mama stilistului croat, nu este nici actriță, nici model și nici cântăreață. Femeia de 61 de ani este economist de profesie și lucrează la o companie de stat din Croația. Femeia a impresionat publicul prin aspectul vizibil întinerit. Soțul acesteia este pensionar, după ce a lucrat timp de mai mulți ani la o fabrică de cărămidă.

Sunt economist de profesie. Lucrez la o companie de stat de 42 de ani, așa că spun în glumă că voi lucra până când voi cădea de pe picioare, adică atâta timp cât îmi permite sănătatea, a spus Branca.

Femeia a precizat în acdrul unui interviu că a ajuns să arate așa ca urmare a unui stil de viață sănătos și a unei alimentații pe măsură.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a declarat mama stilistului croat.

Mulți internauți o numesc ”Barbie din Croația”. Însă, gruile rele spun și că femeia a abuzat de operațiile estetice. Însă, mama croatului pare să nu țină seama de părerea ”haiterilor”.

 

Femeia a împlinit 61 de ani, dar arată ca la 20

 

Branca a împlinit vârsta de 61 de ani în luna septembrie.

,,La multi ani mami!!! Faci viața perfectă, fericită și plină de iubire! Lumina ta strălucește și sunt atât de mândru că sunt fiul tău! Ești Regina inimii mele și nu-ți poți imagina cât de mult Te iubesc … ai fost cea mai mare inspirație a mea pentru toți anii vieții mele. Puterea, compasiunea, dragostea, frumusețea și generozitatea ta incredibilă depășesc orice altceva la care am fost martor. Sunt atât de multe lucruri bune pe care le-aș putea spune despre tine. Lista ar putea continua pentru totdeauna. Mamă, te voi iubi din ce în ce mai mult în fiecare zi până la sfârșitul timpului, și sunt recunoscător pentru binecuvântările  și pentru dragostea pe care mi-o dai toată viața. Astăzi te rog să te bucuri de statutul de regină care ești !!! Însemni totul pentru mine. La mulți ani Regina @brankagrubnic”, a fost mesajul stilistului croat pentru mama lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: