Redactia.ro
Home » Știri » O femeie de 83 de ani din Bragadiru a încercat sa își otrăvească ginerele cu mercur. Cum a acționat

O femeie de 83 de ani din Bragadiru a încercat sa își otrăvească ginerele cu mercur. Cum a acționat

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

Caz de-a dreptul șocant în Ilfov. O femeie în vârstă de 83 de ani a încercat să își otrăvească ginerele! Incredibil cum a acționat!

Poliția a venit la fața locului

Pe data de 15 decembrie 2023, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Bragadiru, județul Ilfov, a apelat numărul de urgență 112 pentru a semnala că soacra sa i-ar fi introdus mercur în mâncare. Într-un timp scurt, o echipă de poliție a fost trimisă la locuința bărbatului.

După investigațiile inițiale, autoritățile au constatat că exista un conflict între reclamant și soacra sa, care avea 83 de ani. Polițiștii specializați în investigații criminale au prelevat probe din mâncare, unde au găsit o substanță de culoare gri, urmând să fie supuse expertizei pentru a determina compoziția exactă.

Ce a transmis Poliția

Bărbatul de 48 de ani și fiul său, în vârstă de 18 ani, au fost transportați la spital pentru evaluare medicală. Poliția din Bragadiru a inițiat o anchetă penală pentru presupuse infracțiuni de violență în familie și distrugere. Cercetările sunt conduse de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atât el cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri, găsită în mâncare. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la o unitate spitalicească. De asemenea, femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, faţă de aceasta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu”, informează, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei judeţene Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: