Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Constanţa zăcea moartă în casă de 2 săptămâni. Ce au văzut vecinii când s-a declanşat senzorul de la ţeava de gaze

O femeie din Constanţa zăcea moartă în casă de 2 săptămâni. Ce au văzut vecinii când s-a declanşat senzorul de la ţeava de gaze

comă alcoolică

Situaţie incredibilă şi macabră, la Constanţa! O femeie de 38 de ani a fost găsită moartă în propria casă, după ce vecinii au dat alarma pentru că pornise senzorul de la ţeava de gaze din cauza mirosului înţepător.

Anchetatorii cred că aceasta era decedată de aproape două săptămâni. Incidentul ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iniţial, un vecin a sunat la compania de gaze după ce a fost declanşat senzorul de gaze.

Vecinii au sunat la 112

Reprezentantul firmei nu putea intra în casa femeii, iar vecinii panicaţi au sunat la 112. Femeia era căzută în dreptul uşii şi pe trupul său nu au fost identificate urme de violenţă.

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Dr. Prof. Gheorghe Marinescu, se află o persoană decedată.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 38 de ani.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunţat Poliţia.

O femeie a căzut de la etajul 8

O femeie în vârstă de 90 de ani a murit după ce ar fi căzut de la etajul opt al unui bloc din Constanța. Polițiștii din Constanța au fost sesizați, marți, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul opt al unui bloc de pe strada Soveja.

Din păcate, echipajul SMURD sosit la fața locului a fost nevoit să declare decesul bătrânei. În continuare, oamenii legii fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor care au condus la decesul femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: