Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Iaşi şi-a călcat cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. O clipă de neatenție a costat-o viața băiețelului 

O femeie din Iaşi şi-a călcat cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. O clipă de neatenție a costat-o viața băiețelului 

O femeie din Iași trece prin cel mai crunt moment din viața ei! Într-o clipă de neatenție și-a pierdut băiețelul de doar doi anișori. Iată detaliile!

O femeie din Iaşi şi-a călcat cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca

Mama unui băiețel de doar doi anișori trece acum prin cea mai grea încercare a vieții ei. Femeia şi-a călcat cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Într-o clipă de neatenție, l-a lovit grav pe cel mic. Tragedia a avut loc în această dimineață, luni 10 octombrie, într-o comună din judeţul Iaşi, în localitatea Scânteia.

Întreaga scenă, parcă desprinsă dintr-un film de groază, a avut loc chiar în curtea familiei. Femeia încerca să-şi parcheze maşina şi fără să-l observe pe cel mic l-a lovit fatal.

O clipă de neatenție a costat-o viața băiețelului

Femeia care şi-a călcat cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca, a sunat de urgență la salvare, însă la sosirea medicilor aceştia nu au mai putut face nimic în cazul băiețelului, fiind declarat decesul micuțului.

Poliţiştii aflați la fața locului au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații petrecute în această dimineață:

„La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului”, transmite IPJ Iaşi.

 

 

Sursa foto: Shutterstock

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: