Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România

O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România

O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România

O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România. O femeie în vârstă de 70 de ani din Mureș a fost testată pozitiv cu coronavirus duminică.

O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România

Autoritățile au anunțat duminică al 15-lea caz de coronavirus din România. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani din Mureș care s-a întors recent din Bologna, Italia. Aceasta se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie, iar în cursul zilei de duminică i-au fost recoltate probe după ce a acuzat dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izolate pentru internare la Spitalul de boli infecțioase din Cluj.

Al doilea caz de coronavirus în București

Sâmbătă, specialiștii au anunțat că un bărbat din Capitală, în vârstă de 49 de ani, întors din Italia a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Bărbatul s-a întors din Italia în data de 27 februarie 2020, cu avionul, venind de la Roma, deci dintr-o zonă considerată neafectată de coronavirus, și prin urmare, nu a trebuit să stea în izolare la domiciliu sau în carantină. În urmă cu două zile, a început să aibă febră și scaune diareice.

Duminică a fost depistată pozitiv cu coronavirus o femeie în vârstă de 42 de ani din București, aceasta fiind o apropiată a bărbatului de 49 de ani.  Femeia se află în centrul de carantină București și urmează să fie transferată la Institutul Matei Balș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: