Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie i-a trimis fotografii sexy soțului, însă asta i-a adus divorțul

O femeie i-a trimis fotografii sexy soțului, însă asta i-a adus divorțul

GALERIE FOTO (3)

Era plecată într-o călătorie de afaceri, însă a luat hotărârea de a-i face o surpriză soțului ei rămas acasă. A îmbrăcat o lenjerie sexy, proaspăt achiziționată, și-a făcut niște fotografii sexy și i le-a trimis. Reacția bărbatului n-a fost deloc cea așteptată. Ce a văzut în fotografie, l-a făcut să-i ceară divorțul pe loc.

O femeie s-a fotografiat în ipostaze sexy și i le-a trimis soțului

A vrut să mențină vie flacăra pasiunii în mariajul său, însă a sfârșit prin a-i pune capac. S-a fotografiat în ipostaze sexy, crezând că-și va incita soțul, însă ce a văzut acesta în fotografii l-a făcut să ceară divorțul pe loc. Ce văzuse acesta în cadru și ce l-a determinat să pună punct mariajului său?

În cadru apăreau niște obiecte vestimentare… masculine

Deși imaginea era foarte sexy, bărbatul și-a aruncat privirea și-n plan secund. Așa a văzut că, în camera de hotel a soției lui, exista o pereche de cizme care aparțineau unui bărbat. Întrebată cine i-a făcut pozele, dar și ale cui erau cizmele, femeia n-a avut încotro decât să recunoască fapta. Așa se face că la întoarcerea din călătoria de afaceri o așteptau… actele de divorț.

Bărbatul a răsuflat ușurat să afle că mariajul lor scârțâia de mai multe luni pentru că soția sa avea, de fapt, pe altcineva. Mai mult de atât, toate acele călătorii de afaceri erau, de fapt, vacanțe în doi ale soției și amantului său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro