Redactia.ro
Home » Știri » O femeie şi-a găsit poşeta după ce o pierduse în urmă cu 30 de ani. A rămas uluită când a văzut ce se afla în geantă

O femeie şi-a găsit poşeta după ce o pierduse în urmă cu 30 de ani. A rămas uluită când a văzut ce se afla în geantă

accident austria

Mare surpriză pentru o femeie care îşi pierduse poşeta în urma cu 30 de ani. Şi-a recuperat geanta, ba, mai mult de atât, chiar şi o parte din lucrurile pe care le avea în interior, la acea vreme.

O geantă care fusese furată și aruncată în râul Don, în Aberdeen, Scoția, în urmă cu 30 de ani, a fost găsită de o fetiţă care se plimva cu familia prin zonă.

Hoţul i-a luat banii, apoi a aruncat poşeta

Poșeta îi fusese furată lui Audrey Hay, acum în vârstă de 81 de ani, la locul ei de muncă. Probabil că hoțul luase banii din geantă, aproximativ 240 de lire sterline, și apoi a aruncat-o în râul Don. Vineri, după 30 de ani, i-a fost returnată. S-a întâmplat în Aberdeen, Scoția.

„Salvatorul” este o fetiţă de 11 ani, care se plimba împreună cu părinții ei pe marginea râului, a fost cea care a găsit geanta, în interiorul căreia se aflau mai multe obiecte, precum pixuri, monede, un ruj, cercei, o cheie și pastile.

Familia a reușit să dea de proprietară, care a confirmat că-i fusese furată cu 30 de ani mai devreme.

Mă plimbam cu câinele și cu familia când am observat geanta. Am văzut apoi că datele de pe carduri erau toate din 1993 și ne-am dat seama că lucrurile au stat în apă în tot acest timp”, a spus fata pentru BBC.

S-a furat o geantă şi în România, de Revelion

Doi poliţişti executau serviciul de patrulare pe strada Răscoalei 1907, din Constanţa, în noaptea de Revelion, când au văzut o femeie alergând spre ei. Disperată, aceasta le-a cerut ajutorul. Un bărbat tocmai îi smulsese poșeta și se făcuse nevăzut cu ea.

Cei doi polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Constanța n-au mai stat pe gânduri, au coborât din autospecială și au alergat în direcția indicată de femeia de aproximativ 60 de ani.

După câteva sute de metri, l-au ajuns din urmă pe bărbatul care ar fi sustras geanta acesteia și care încerca să-și piardă urma pe niște străduțe lăturalnice.

L-au imobilizat și l-au adus la sediu. Geanta cu bunurile femeii a fost recuperată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: