Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 10 ani a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. Ce descoperire au făcut polițiștii

O fetiță de 10 ani a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. Ce descoperire au făcut polițiștii

O fetiță de 10 ani a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată

O fetiță de 10 ani a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. Iată ce descoperire au făcut polițiștii!

O fetiță de 10 ani a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată

În noaptea de 15 spre 16 noiembrie, autoritățile din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cislău, Buzău, au fost sesizate prin apel 112 de către o persoană despre faptul că este ţinută ostatică fără voia ei. Apelantul nu a oferit locația în care se afla. Polițiștii au început imediat căutările pentru a se asigura că victima scapă cu viață.

„Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliţiei oraşului Pătârlagele, Secţiilor de Poliţie Rurală Cislău, Pârscov şi luptători din cadrul Serviciul Acţiuni Speciale în vederea depistării apelantei şi înlăturării oricărei stări de pericol. La scurt timp, în urma activităţilor investigative şi celor desfăşurate în colaborare cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, poliţiştii au identificat persoana care figurează ca utilizator al numărului de telefon de pe care a fost efectuat apelul, însă aceasta a precizat că nu mai folosea respectiva cartelă. Ulterior, în continuarea cercetărilor, a fost depistată apelanta, o minoră în vârstă de 10 ani, din Calvini, care se afla la domiciliu, iar din primele verificări nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, se arată într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Părinții minorei au fost amendați

IJP Buzău anunță că în cazul micuței se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Poliţiştii solicită cetăţenilor să sune la 112 doar când au cu adevărat o urgenţă și atunci când viaţa lor este real pusă în pericol sau atunci când proprietatea sau mediul este deasemenea în pericol. Apelarea abuzivă a serviciului de urgenţă se pedepsește cu amendă de până la 2.000 de lei şi cu suma de 4.000 de lei dacă echipajele de intervenţie se deplasează în teren şi se constată că alerta a fost, de fapt, falsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: