Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 12 s-a internat în spital pentru a nu o infecta pe mama sa cu COVID-19. Declarațiile emoționante ale Arianei

O fetiță de 12 s-a internat în spital pentru a nu o infecta pe mama sa cu COVID-19. Declarațiile emoționante ale Arianei

o fetiță de 12 s-a internat în spital pentru a nu o infecta pe mama sa cu COVID-19

Fetița de 12 ani din Oradea care s-a infectat cu noul coronavirus și a cerut să fie internată în spital pentru a nu o îmbolnăvi și pe mama sa care era bolnavă, a fost vindecată și externată. Tânăra a povestit întreaga experiență prin care a trecut, dar cu zâmbetul pe buze.

Fetița de 12 care s-a internat la spital pentru a nu-și infecta mama c COVID-12. Declarațiile emoționante ale Arianei

Ariana, în vârstă de 12 ani a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, moment în care a cerut să fie internată în spital pentru a nu o afecta pe mama ei, care avea probleme de sănătate. Acum, Ariana s-a vindecat și a povestit întreaga experiență prin care a trecut, având zâmbetul pe buze.

Nu mă aşteptam să ajung subiect de presă. Am făcut ce cred că ar fi făcut în aceeaşi situaţie orice copil pentru părinţii săi şi orice părinte pentru copiii lui”, a declarat Ariana.

Fetița a precizat că a suferit în timpul cât a stat internată, dar consideră că această experiență a fost aventura vieții sale. „După ce am ajuns la secţia de Infecţioase din strada Republicii am aşteptat cam o jumătate de oră să mi se facă internarea. De cum am intrat în clădire şi pe măsură ce mergeam pe coridor spre salon, un „astronaut” împrăştia cu dezinfectant peste tot în urma mea. Mă simţeam eu însămi ca un mic virus care pătrunde într-o cameră de unde nu va mai ieşi două săptămâni”, povesteşte tânăra.

Ariana s-a infectat după ce a ieșit la o terasă

Ariana s-a infectat cu noul coronavirus după ce a ieșit la suc cu o prietenă. După ce și-a făcut testul și a aflat că este infectată cu COVID-19, aceasta și-a făcut bagajuș și i-a cerut mamei sale să sune la spital pentru a fi internată.

Chiar dacă ar fi putut să rămână acasă în izolare, Ariana a ales să fie internată în spital, pentru a nu o îmbolnăvi pe mama ei, care avea probleme de sănătate. Medicul care s-a ocupat de cazul ei, a declarat că Ariana a prezentat simptome ușoare specifice coronavirusului la câteva zile după ce s-a infectat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: