Redactia.ro
Home » Monden » Ana Maria Ciaușu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum a contactat virusul fosta iubită a lui Fuego

Ana Maria Ciaușu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum a contactat virusul fosta iubită a lui Fuego

GALERIE FOTO (2) Fosta iubita a lui Fuego

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, a fost diagnosticată cu coronavirus. Secretarul general al PNL a povestit momentele cumplite prin care a trecut și de unde a contactat virusul. Tânăra este internată de nouă zile în spital, pentru că virusul i-a afectat sănătatea.

Ana Maria Ciaușu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum s-a infectat fosta iubită a lui Fuego

Politicianul Ana Maria Ciaușu are coronavirus. Bruneta în vârstă de 42 de ani a aflat pe 13 iulie că este infectată cu noul virus, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată.

Deși s-a protejat, a purtat masca de protecție și s-a ferit să nu se infecteze, temutul virus nu a iertat-o. Conform Presshub.ro, când a aflat că este purtătoare a virusului COVID-19, fosta iubită a lui Fuego a ales să se izoleze la domiciliu, însă, planurile i-au fost date peste cap. Din nefericire, starea politicianului s-a agravat, motiv pentru care a fost internată de urgență la spital. „S-a declanșat un atac de panică extrem de violent pe care nu l-am mai putut controla și așa am ajuns în spital… Asta ca o etapă de început”, explică aceasta.

Ce simptome a avut fosta iubită a lui Fuego?

Ana a povestit ce a simțit atunci când s-a infectat cu coronavirus și susține că nu este o simplă răceală, cel puțin, nu în cazul ei. Potrivit acesteia, a avut dureri de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsă de aer, dureri în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de oase. De asemenea, Ana Maria Ciașu a mențioant că tratarea virusului este dureroasă, având în vedere că medicamentația are efecte greu de îndurat. „Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul”, mai spune Ana Maria.

La momentul actual, Ana Maria este internată în spital și speră să scape cât mai curând de acest virus care a ucis mii de români. Ana Ciuașu a devenit cunoscută după ce s-a aflat că a avut o relație cu îndrăgitul artist Fuego. Cei doi au împărțit și bune și rele timp de patru ani. Se pare, însă, că iubirea dintre cei doi s-a destrămat și au decis să meargă pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: