Redactia.ro
Home » TV » Drama prin care a trecut îndrăgitul cântăreț Fuego. Artistul nu a mai putut suporta

Drama prin care a trecut îndrăgitul cântăreț Fuego. Artistul nu a mai putut suporta

GALERIE FOTO (10) Drama prin care a trecut îndrăgitul cântăreț Fuego. Artistul nu a mai putut suporta

Îndrăgitul cântăreț  Fuego, a trăit timp de patru ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără, numită Ana Maria Ciaușu. Însă cei doi au trăit o adevărată dramă, care le-a pus capăt relației.

Drama prin care a trecut îndrăgitul cântăreț Fuego. Artistul nu a mai putut suporta

Fuego a trăit o poveste de dragoste parcă luptă din filme. Cântărețul a fost împreună cu Ana Maria Ciaușu, iar cei doi aveai gânduri mari de căsătorie. Însă cuplu s-a despărțit în anul 2007. Potrivit publicației WowBiz.ro, fosta iubită a artistului a pierdut mai multe sarcini. Prima sarcină ar fi pierdut-o după doar două luni, iar pe a doua, după trei luni, deși aceasta făcea tratament. Cuplul își dorea să își întemeieze o familie, să aibă copii mulți, iar nașa urma să fie chiar Irina Loghin. Din anul 2007, când aceștia au hotărât să pună capăt relației, artistul nu a mai vorbit despre niciuna dintre relațiile sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată. S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara la acea vreme Fuego.

Cine este Ana Maria Ciaușu

Femeia cu care timp de patru ani, Fuego a trăit o poveste de dragoste, este acum la vârsta de 41 de ani, o persoană activă în politică, fiind acum șef de cabinet al prefectului de OLt. Se pare că în anul 2016 s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL. Aceasta dorește să devină chiar primar ai municipiului.

Paul Surugiu a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. Acesta a luat câteva cursuri de canto și a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri și concursuri de muzică.

Citeste si:Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor! Inter U21 a bătut la scor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini