Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-a despărțit Fuego de soția sa. Drama prin care au trecut cei doi

De ce s-a despărțit Fuego de soția sa. Drama prin care au trecut cei doi

Fuego e unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cu toate acestea, detaliile de ordin personal sunt foarte puține cele apărute în public. Un lucru neștiut despre el este de ce s-a despărțit de partenera lui de viață. Iată, așadar, care a fost drama prin care au trecut cei doi!

S-a despărțit de partenera sa după 4 ani

Fuego a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Ana Maria Ciuașu. Cei doi au vrut să-și întemeieze o familie, însă soarta le-a fost deopotrivă. Iubita artistului a rămas de patru ori însărcinată, însă n-a putut duce niciuna dintre sarcini la capăt. Potrivit presei de scandal, despărțirea lor s-ar fi produs fix din acest motiv.

Potrivit wowbiz, prima sarcina a pierdut-o la două luni, iar pe cea de-a doua la trei luni. Cei doi au încercat să rezolve problema pe cale medicală, însă nu s-a putut. Așa se face că au renunțat la planurile de căsnicie și au ajuns la divorț. Culmea e că tocmai Irina Loghin urma să le fie nașă de cununie.

Drama prin care au trecut cei doi

Faptul că Ana Maria a pierdut patru sarcini, a fost o durere greu de suportat pentru cei doi. Pierderea a patru copii și-a pus amprenta atât pe cei doi ca individ, cât și ca relație. „Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declară amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viață sentimentală.

Așa se face că fiecare a ajuns să meargă pe drumul lui. Fuego s-a dedicat muzicii, iar Ana Maria s-a întors în localitatea de baștină. În prezent, Fuego nu vorbește despre viața lui personală și singura femeie pe care o pomenește este mama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini