Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O fetiță de 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a căutat bomboane în geanta bunicii sale

O fetiță de 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a căutat bomboane în geanta bunicii sale

GALERIE FOTO (2) O fetiță de 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a căutat bomboane în geanta bunicii sale

O fetiță de 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a căutat bomboane în geanta bunicii sale. Yanelly Zoller, în vârstă de 4 ani a petrecut ultimele zile din viața sa în casa bunicilor, Michael și Christie Zoller.

Fetița știind că bunica sa îi dă mereu bomboane din geanta sa, într-un moment în care a rămas nesupravegheată a început să cotrîbăie. Însă, în loc de bomboane, fetița a găsit un pistol. Din păcate, nu era de jucărie, iar fetița a apăsat pe trăgagi împușcându-se în piept. La doar 4 ani, Nelly și-a pierdut viața din cauza unei neatenții. Câteva minute au fost suficiente pentru a se întâmpla nenorocierea.

O fetiță de 4 ani și-a găsit sfârșitul după ce a căutat bomboane în geanta bunicii sale

Tatăl fetei, Shane Zoller, a povestit că era în drum spre casa bunicilor pentru a o duce pe fetiță la piscina locală atunci când a văzut mașinile de poliție în fața casei părinților lui, el a precizat: ,,Voia doar niște bomboane blestemate, atâta tot!”

Se pare că tatăl fetei avea doar 22 de ani și, atunci când fetița se născuse el era încă în școală, în cazul în care părinții lui nu l-ai fi ajutat să o crească, el ar fi trebuit să abandoneze scoala fiindcă împărțea custodia fetei cu mama acesteia.

Citește și: A găsit o pereche de chiloți străni la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: