Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 5 ani, sechestrată de propriul tată într-o locuință din Chiajna: ”Mi-e frică, tati”. Bărbatul amenință că aruncă toată casa în aer

O fetiță de 5 ani, sechestrată de propriul tată într-o locuință din Chiajna: ”Mi-e frică, tati”. Bărbatul amenință că aruncă toată casa în aer

GALERIE FOTO (5)

În aceste momente are loc o intervenție în forță în Ilfov. Un bărbat din Chiajna s-a baricadat în propria sa casă împreună cu fiica sa de 5 ani, amenințând că o va ucide și că are mai multe butelii de gaz pe care le va detona. Incidentul a avut loc după ce acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a agresat fizic soția și a alungat-o din locuință. La locul incidentului s-au adunat de mai bine de 16 ore o echipă formată din polițiști, luptători SIAS-IGPR, negociatori și chiar lunetiști.

UPDATE 9:40. Tatăl fetiței a decis să coopereze cu autoritățile, însă nu se știe încă în ce măsură. Cert e că acesta dă asigurări că fetița este în siguranță și că și-a petrecut tot timpul dormind. Mai mult de atât, bărbatul a cerut anchetatorilor mâncare pentru fiica lui, asigurându-se că aceasta are parte de îngrijirea necesară.

O fetiță de 5 ani, sechestrată de propriul tată

Disperată, soția bărbatului a sunat la numărul de urgență 112 ieri, începând cu ora 13, după ce a fost bătută și dată afară din propria casă. În urma incidentului, bărbatul s-a baricadat în interiorul locuinței împreună cu fiica lor de cinci ani și a amenințat că o va omorî și va detona casa. Începând cu ora 14, mai multe echipaje de poliție, împreună cu negociatori, s-au adunat în fața porții bărbatului, încercând să ajungă la o înțelegere pentru a asigura eliberarea în siguranță a fetiței. La această oră, principalul obiectiv al forțelor de intervenție este asigurarea siguranței copilului. În cadrul negocierilor, bărbatul le-a cerut negociatorilor un singur lucru: ca poliția să plece.

Stă în living cu 3 butelii

Un vecin mărturisește că bărbatul stă în living alături de 3 butelii și se uită la toate știrile despre el. El amenință că va da foc dacă oamenii legii nu vor pleca din fața locuinței sale. ”A zis că i-a dat fetei să mănânce, e bine, a culcat-o şi el stă în living. Şi a zis că până nu pleacă toată lumea de aici, nu iese. Stă în living lângă butelii, se uită la televizor, la toate ştirile. Trei butelii. A zis că dacă nu pleaca (n.r. lumea), sau dacă insistă careva să intre peste el, dă foc.”, este mărturisirea unui vecin.

Bărbatul face amenințări prin intermediul unui live pe propria sa pagină de socializare. În timp ce filma butelia de gaz plasată în mijlocul casei, bărbatul i-a spus fiicei sale de numai 5 ani că vor muri împreună.

Într-unul dintre live-uri, discuția dintre fată și tată a înspăimântat o țară întreagă.

Fata: Dar mie mi-e frică, tati!

Tatal: N-are de ce să-ţi fie frică.

Fata: Ba mi-e frică tati. Pe tine nu te ia, dacă te ia pe tine, ne ia pe amândoi. Da?

Tatăl: Da.

Fata: Aşa.

fata: Păi da, dar dacă nu vrea să ne ia pe amândoi?

Tatăl: Ne ia, ne ia. Mergem acolo lângă tataie.”, este dialogul celor doi.

Sora bărbatului a ajuns la locul incidentului și a încercat să-l convingă să iasă din casă și să renunțe la amenințările pe care le face, dar fără succes. Bărbatul, care are 45 de ani și este un recidivist, a petrecut trei ani în închisoare cu zece ani în urmă. Vecinii și prietenii săi susțin că devine violent și recalcitrant sub influența alcoolului, lucru care s-ar fi întâmplat și în cazul de față.

De la ce ar fi pornit scandalul

Un vecin a povestit că totul ar fi pornit de la faptul că mama fetei s-ar fi pocăit și i-ar fi spus bărbatului că ia fata și pleaca la mama sa. „Din cauza soţiei, că a zis că s-a pocăit soţia şi că vrea să ia fata să se ducă nu ştiu unde. Să se ducă la mă-sa, nu ştiu. (N.r. a solicitat) doar să vină nevasta lui.”, a povestit un vecin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: