Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 8 ani a scris un bilet. O femeie a găsit mesajul ei abia acum, după 10 ani, și a luat o decizie surprinzătoare

O fetiță de 8 ani a scris un bilet. O femeie a găsit mesajul ei abia acum, după 10 ani, și a luat o decizie surprinzătoare

GALERIE FOTO (4)

O fetiță de 8 ani a scris un bilet. O femeie a găsit mesajul ei abia acum, după 10 ani, și a luat o decizie surprinzătoare. Iată despre ce este vorba și ce s-a întâmplat mai departe!

O fetiță de 8 ani a scris un bilet. O femeie a găsit mesajul ei abia acum, după 10 ani, și a luat o decizie surprinzătoare

Acum 10 ani, o fetiță care avea pe atunci 8 ani a scris un mesaj și l-a pus într-o sticlă de plastic. O femeie pe nume Ros Evans, membră a unei echipe de curățenie a găsit pe plaja Patrol 3280, mai exact în Warrnambool, Victoria, care curăța o plajă din Australia i-a descoperit mesajul, care a plutit în sticla de plastic în oceanul Pacific vreme de un deceniu. Iată ce scria pe bilet.

„Numele meu este Ines Zapcan, am 8 ani. Cine va găsi această sticlă va avea noroc pe viață din partea mea și a familiei mele”, scria pe bilețel.

După ce a citit acest mesaj, femeia a luat decizia să o caute pe fetiță. A încercat, evident, în mediul online, prin diferite metode. Și a găsit-o pe fetiță. Iată ce a spus copila despre ce s-a întâmplat atunci.

„Am lansat sticla aceea, alături de frații mei, de pe un debarcader din Portland, în urmă cu exact 10 ani. Sticla a parcurs aproximativ 50 de kilometri în 10 ani”, a confirmat Ines Zepcan, autoarea bilețelului, potrivit Good Will Nurdle Hunting.


adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: