Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de trei ani s-a trezit în sicriu, în timp ce era înmormântată. Medicii o declaraseră decedată, însă bunica ei a văzut cum respiră

O fetiță de trei ani s-a trezit în sicriu, în timp ce era înmormântată. Medicii o declaraseră decedată, însă bunica ei a văzut cum respiră

GALERIE FOTO (2)

Să vezi și să nu crezi! Camila Roxana Martinez Mendoza, o fetiță de doar trei ani din Mexic, a fost declarată decedată pe data de 17 august.

Cum s-a întâmplat totul

Copila a fost dusă de urgență la aspital, după ce a început să vomite, să aibă febră și să acuze dureri mari de stomac. Mama ei s-a panicat și a mers la cea mai apropiată unitate spitalicească cu fetița ei. După mai multe investigații făcute de medici, copila a primit un diagnostic greșit din partea acestora. Tratamentul pe care l-a primit a fost pentru deshidratare, iar copila a luat doar un antibiotic și a fost trimisă acasă.

Nenorocirea a avut loc la câteva ore după ce a ajunsă acasă, căci starea micuței a început să se înrăutățească, motiv pentru care, din nou, părinții ei au dus-o la spital. Camila Roxana a fost internată din nou. „Acum au vrut să o conecteze la o perfuzie, le-a luat mult timp să o conecteze la oxigen, nu au putut să o facă pentru că nu i-au găsit venele, în cele din urmă o asistentă a reușit”, a spus mama fetei. Nu a durat mult și medicii au confirmat decesul micuței.

Fetița s-a trezit în sicriu

Înmormântarea a avut loc imediat, a doua zi. În acel moment, bunica a observat cum ochii nepoatei sale au început să se miște. De altfel, înainte de acest lucru, bunica a observat că panoul de sticlă al sicriului era aburit. Oamenii, prezenți la înmormântare, au spus că bunica acesteia are halucinații.

Familia i-a verificat pulsul copilei și au ajuns la concluzia că fetița era în viață. Fata a fost, din nou, dusă la spital de urgență. Copila a fost, din nou, declarată decedată, fără a se mai trezi ulterior. Potrivit presei străine, Jose Luis Ruiz, procurorul general al statului, a declarat că acest caz este în curs de investigare și, potrivit Mirror, o autopsie urmează să fie efectuată.

Mary, mama fetei de doar trei ani, spune că medicii nu i-au mai permis să stea alături de fiica ei și a trebuit să fie închisă într-o cameră separată. Camila Roxana a fost internată la Spitalul Comunitar Salinas de Hildalgo din statul San Luis Potosi, din centrul Mexicului. Mama copilei spune că medicii sunt de vină, pentru că nu au realizat problemele de sănătate pe care le avea cu adevărat fata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini