Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță din Cluj a ajuns nesupravegheată pe acoperișul grădiniței unde învăța. Directorul instituției va demara o achetă

O fetiță din Cluj a ajuns nesupravegheată pe acoperișul grădiniței unde învăța. Directorul instituției va demara o achetă

GALERIE FOTO (3)

În urmă cu câteva zile, o fetiță din Cluj a fost filmată în timp ce se afla singură pe acoperișul grădiniței unde învață. După ce a ajuns acolo, a făcut câteva piruete și s-a întors în clădire, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic tragic, cu toate că micuța a fost expusă unui risc deosebit. 

O fetiță din Cluj a ajuns nesupravegheată pe acoperișul grădiniței unde învăța. Cadrele educaționale riscă sancțiuni grave

Fetița în vârstă de doar câțiva anișori învață în localitatea Florești, județul Cluj-Napoca. În timp ce se afla la grădiniță, a reușit să ajungă pe acoperișul clădirii, fără să fie însă însoțită de un adult. Imaginile au fost publicate în mediul online și au devenit virale, iar cadrele educaționale care ar fi trebuit să o supravegheze vor fi supuse unei anchete interne.

Din informațiile cunoscute până în acest moment, fetița face parte din grupa mare a grădiniței cu pricina. În timpul orelor, a cerut voie învățătoarei să meargă la baie, iar aceasta i-a permis să părăsească sala de curs fără să fie însoțită. Neavând o persoană adultă alături de ea, fetița s-a dus la grupul sanitar, dar geamul deschis de acolo care ducea fix pe acoperiș i-a atras atenția.

Nu este clar cum a reușit să pătrundă acolo, dar în scurt timp a ajuns pe acoperiș și s-a plimbat câteva secunde pe marginea balustradei. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi se poate observa că nu este deloc speriată, ci chiar pare încântată de mica ei aventură. La un moment dat, se oprește și face câteva piruete, apoi se întoarce pe geamul pe care a venit în clădire.

Din fericire, întâmplarea nu a avut urmări dramatice, cu toate că fetița a fost expusă unui risc deosebit. Risca să se rănească sau chiar să cadă și să aibă loc o tragedie, care ar fi putut fi prevenită doar dacă nu era singură.

 

Ce măsuri vor fi luate la grădinița din Cluj-Napoca

După ce imaginile au fost publicate în mediul online și au devenit virale, părinții din întreaga lume au fost alarmați de această situație. Contactată de presă, directoarea grădiniței din Florești, Cluj-Napoca, a declarat că acest incident nu i-a fost adus la cunoștință. Este determinată însă să clarifice totul. În acest sens, a cerut să fie deschisă o anchetă internă pentru a se afla cu certitudine cum a ajuns copila pe acoperiș.

Imaginile pot fi urmărite aici:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: