Redactia.ro
Home » Monden » O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj. Decizia a fost luată după ce a fost părăsită de iubit

O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj. Decizia a fost luată după ce a fost părăsită de iubit

GALERIE FOTO (7) O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj

O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj. Una dintre cele mai populare actrițe pentru adulți, Lana Rhoades a postat mai multe imagini din vacanța sa, arătându-și tatuajul secret. Actrița tocmai ce s-a despărțit de iubitul ei, iar acum își caută un nou partener.

O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj. Decizia a fost luată după ce a fost părăsită de iubit

O fostă actriță de filme pentru adulți și-a arătat cel mai ascuns tatuaj. Lana Rhoades este una dintre cele mai populare actrițe de filme porno, fiind urmărită de aproape 15 milioane de persoane pe Instagram. Recent, actrița a postat mai multe fotografii din vacanța sa surprinzându-și fanii cu o priveliște de excepție. Mai mult, Lana nu s-a ferit că se pozeze într-un costum de baie minuscul, lăsându-și la vedere cel mai ascuns tatuaj. Este vorba despre desenul de pe fund, în care sunt reprezentate două inimi. La scurt timp, postarea actriței de filme pentru adulți a strâns peste 1,4 milioane de aprecieri. După ce a fost părăsită de iubitul ei, Lana a mers în vacanță în California, pentru a trece mai ușor peste această despărțire.

Imaginea care i-a infierbantat pe urmaritorii actritei

În vârstă de 24 de ani, Lana Rhoades este din statul american Chicago, iar în 2019 era cea mai căutată vedetă pe Pornhub. Într-un episod postat pe canalul ei de Youtube, Lana a recunoscut că s-a săturat să fie singură și că își dorește să trăiască o poveste frumoasă de dragoste. Mai mult, aceasta își dorește un bărbat să nu profite de ea, ci să existe o chimie între cei doi. De asemenea, ea a menționat că nu este interesată de veniturile viitorului partener, pentru că ea câștigă bani frumoși din meseria pe care o practică. “As iesi cu un baiat normal, indiferent ce job ar avea. Nu am nevoie de bani, nu ma intereseaza partea asta. Imi fac singura banii. N-ar putea sa ma intereseze mai putin latura asta. Primul lucru pe care il vreau e atractia. Imi place chimia dintre oameni. Poti sa fii cel mai sexy barbat din lume, dar daca nu simt nimic fata de tine, n-o sa-mi pese de cum arati.Al doilea lucru foarte important e simtul umorului. E important sa ne amuze aceleasi lucruri.”, a povestit Lana Rhoades.

Lana Rhoades, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa

Vedeta a vorbit recent despre cea mai tristă perioadă din viața ei. Tânăra a recunoscut că, în copilărie, viața de familie nu a fost una fericită, mărturisind că a fost martora unor jafuri și că a fost dependentă de heroină. Adolescența tumultoasă a dus-o pe Lana într-un centru de corecție pe când era doar o elevă.

Mai mult, actrița a fost arestată de cel puțin 20 de ori înainte să ajungă la închisoare. Lana a fost închisă și își amintește că a stat într-o celulă mică, plină de gândaci care se urcau pe ea în timp de dormea. Acum, actrița consideră că acel moment a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, perioada de detenție ajutând-o să scape de dependența de droguri. Acum, Lana s-a retras din industria filmelor pentru adulți, dar continuă să posteze imagini deocheate pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: