Redactia.ro
Home » Monden » Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

GALERIE FOTO (8) Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

Brandi Glanville, celebra actriță și model internațional, este de nerecunoscut după intervențiile chirurgicale suferite. Porțiuni din față sunt paralizate, iar fanii o critică încontinuu pentru aspectul său distrus. 

Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Brandi Glanville, în vârstă de 48 de ani, este o cunoscută personalitate din Statele Unite. Aceasta a fost model și a cochetat și cu actoria, însă vârsta a făcut-o să-și dorească câteva schimbări. Acum, fanii sunt absolut șocați de cât de rău arată în urma intervențiilor chirurgicale estetice din zona feței.

Recent, vedeta a apărut la emisiunea ”The Morning Show”, iar imaginile au creat multe controverse pe subiectul aspectului fizic al acesteia. Se pare că injecțiile cu botox și diferitele intervenții la nivelul feței au transformat-o pe aceasta din femeia atrăgătoare într-un ”monstru”, așa cum o numesc fanii ei.

Zvonurile cum că Brandi Glanville a apelat la chirurgia estetică au apărut după ce aceasta s-a afișat în mediul online cu o fața total schimbat de cum o știau fanii ei. Deși nu a recunoscut că a suferit modificări, este vizibil faptul că vedeta nu mai arată deloc ca odinioară. Singurule intervenții pe care actrița le-a recunoscut au fost mărirea sânilor și întinerirea vaginală.

Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

”Această operație destul de intensă a avut un preț și mai intens: 12.000 de dolari”, a mărturisit Brandi Glanville despre intervenția la nivelul vaginului.

În timpul emisiunii, vedeta a făcut declarații șocante despre zvonurile apărute în presă. Aceasta a spus că nu se va scuza pentru nimic din viața ei și nu va da explicații nimănui.

Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

”Îmi place doar să fac asta, îmi place să le spun oamenilor să renunțe, să le spun oamenilor părerile mele. Îmi place doar să fiu cine sunt cu adevărat și să nu-mi cer scuze pentru lucruri”, a declarat aceasta în timpul emisiunii.

Fanii o consideră un ”monstru”

Când fanii au pus la îndoială înfățișarea ei aparent modificată, Brandi a spus că aspectul său diferit este din cauza unei proceduri de epilare cu laserul, care a provocat leziuni permanente ale nervilor, având ca rezultat o „paralizie” parțială a feței.

”Toată lumea vrea să știe de ce buza mea de sus nu se mișcă. Am avut epilare cu laser, am primit o arsură de gradul III. De aceea am unele leziuni ale nervilor și țesut cicatricial, așa că vorbesc din partea gurii. Fața mea din partea dreaptă nu se mișcă așa cum se mișcă fața din partea stângă”, a declarat atunci Brandi.

Celebra actriță Brandi Glanville este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Fanii sunt oripilați

În tot acest timp, actrița s-a luptat cu valul de critici aduse pe rețelele de socializare. Fanii sunt oripilați de schimbarea pe care a suferit-o actrița și nu cred nimic din scuzele pe care aceasta le spune.

”Singura intervenție chirurgicală pe care am avut-o în timpul carantinei a fost o intervenție chirurgicală dentară de urgență, unde mi-au smuls doi dinți de pe craniu și a trebuit să fac interviuri. Sunt încă umflată, dar îți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt ca un monstru complet dezgustător. Și eu am sentimente!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: