Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Operațiile estetice i-au distrus frumusețea! Artista Dolly Parton este de nerecunoscut la cei 75 de ani

Operațiile estetice i-au distrus frumusețea! Artista Dolly Parton este de nerecunoscut la cei 75 de ani

GALERIE FOTO (2)

Cândva strălucea pe covorul roșu de la Hollywood și uimea cu frumusețea ei. Cu timpul, a devenit dependentă de operațiile estetice și a ajuns să fie dezapreciată. Actrița și artista Dolly Parton este desfigurată la cei 75 de ani din cauza numeroaselor intervenții de îmbunătățire a aspectului fizic.

Operațiile estetice i-au distrus frumusețea! Artista Dolly Parton este de nerecunoscut la cei 75 de ani

Dolly Parton uimea cu frumusețea ei naturală în tinerețe. Nu se mai poate spune același lucru și în prezent, deoarece la cei 75 de ani este desfigurată din cauza operațiilor estetice.

Dolly Parton Plastic Surgery: What Has She Gotten Done?

În urmă cu mulți ani, Dolly Parton putea seduce orice bărbat cu privirea ei seducătoare. Formele chipului și corpului său erau considerate perfecte și ideale pentru oricare femeie. Se pare că Dolly Parton nu s-a considerat niciodată frumoasă și a decis să apeleze la bisturiul medicului estetician. Printre modificările pe care și le-a făcut sunt: rinoplastie, mărire de buze, mărirea sânilor și multiple injecții cu botox pentru evitarea ridurilor.

Dolly Parton's Shocking Plastic Face Fiasco!

“E adevărat că arăt artificial, dar sunt cât se poate de reală. Look-ul meu are la bază ideea de strălucire a unei fete country. Nu am fost niciodată frumoasă în mod natural, așa că am făcut tot ce am putut. (…) Ar trebui să mă vedeți dimineața. Nu sunt frumoasă în mod natural, dar pot remedia asta. Orice ar înseamna asta, eu o fac. Încerc să profit la maximum de toate.”, a spus Dolly Parton, într-un interviu mai vechi pentru CBS Sunday Morning, potrivit eu.usatoday.com.

Dolly Parton Plastic Surgery Fail - Celebrity News, Gossips, Rumors and Plastic Surgery - Stars Days

Dolly Parton este într-o formă bună la cei 75 de ani, în pofida chipului afectat de operațiile estetice. Dar, și din punct de vedere a kilogramelor a fost complexată. S-a considerat prea grasă și a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului. Intervenția nu a fost una de succes, căci a avut ulterior complicații și s-a ales și cu pielea lăsată. A trebuit să facă o nouă procedură pentru îndepărtarea surplusului de piele.

Dolly Parton a donat 1 milion de dolari pentru crearea vaccinului Moderna, anti COVID-19: „Sunt foarte mândră și onorată!” | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Actrița vrea să pozeze, din nou, în Playboy

În anul 1978 a apărut și pe coperta Playboy într-o ţinută de iepuraş, cu urechi şi papion. Și-ar dori să repete experiența.

”Mă gândesc că ar fi foarte tare dacă vor vrea (cei de la Playboy – n.r.). Nu ştiu dacă vor face asta, să fiu din nou pe copertă, dar când o să am 75 de ani“, a adăugat ea.

Scurtă biografie a lui Dolly Rebecca Parton

Dolly Rebecca Parton este o cântăreaţă, multi-instrumentistă, actriță, autoare, femeie de afaceri și filantroapă americană. Este mai ales conoscută în stilul muzicii country. Dolly și-a început cariera în industria muzicală în anul 1955. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale ei sunt: „Rockin’ years”, ”I Will Always Love You”, ”Coat of Many Colors”, ”Here You Come Again”. Iar filmele care au consacrat-o sunt: ”Cas Walker Farm and Home Hour”, ” The Best Little Whorehouse in Texas ” sau  ”Rhinestone”.

Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love"

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: