Redactia.ro
Home » Stil de viață » Actorul Mickey Rourke, desfigurat de operații estetice la 68 de ani. Este de nerecunoscut!

Actorul Mickey Rourke, desfigurat de operații estetice la 68 de ani. Este de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (2) Mickey Rourke

Actorul american Mickey Rourke este transformat total de operațiile estetice. Dependența de bisturiul medicului estetician l-a făcut ca la cei 68 de ani să fie desfigurat și de nerecunoscut atât pentru cei din jur, dar și pentru fani.

Actorul Mickey Rourke, desfigurat de operații estetice la 68 de ani. Este de nerecunoscut!

În anii ’90, Mickey Rourke era unul dintre cei mai șarmanți actori de pe covorul roșu de la Hollywood. Putea cuceri cu ușurință orice femeie, dar mai apoi a devenit obsedat de operațiile estetice și ajuns să arate din ce, în ce, mai hidos. La cei 68 de ani este desfigurat total!

The Truth About Mickey Rourke's Plastic Surgery

Mickey Rourke a început să treacă pragul cabinetului medicului estetician, după ce a renunțat la lumea pugilistică. Fostul campion de box a considerat că trebuie să-și facă unele schimbări ale chipului, după ce i-a fost afectat pe alocuri, în timpul meciurilor. A fost suficientă o primă intervenție, ca mai apoi actorul să devină dornic de a-și face ”îmbunătățiri”.

Mickey Rourke Plastic Surgery Before And After | Mickey rourke plastic surgery, Plastic surgery gone wrong, Celebrity plastic surgery

Au urmat ani în care și-a făcut  zeci de operații, printre care: rinoplastie, lifting facial, implant de păr, remodelarea pomeţilor, buzelor şi bărbiei şi nenumărate injecţii cu botox şi acid hialuronic. Totuși, față de alte personalități care și-au tot făcut modificări și nu au recunoscut, Mickey Rourke a făcut publice imagini din timpul intervențiilor.

”Chipul meu a avut mult de suferit din cauza boxului. A fost nevoie de multă puncă să mi se monteze iar faţa la loc (…) Mi-am ruipt nasul de  două ori şi am făcut cinci operaţii la nas şi una la pomeţi. A fost nevoie să îmi fie prelevat cartilaj din ureche şi pus la nas pentru că piramida nu se cicatriza cum trebuie”, a declarat Mickey Rourke pentru Daily Mail.

Mai era nevoie de o operaţie estetică? Mickey Rourke, o nouă intervenţie la nas

Mickey Rourke i-a șocat pe toți cu apariția sa

Deși a ajuns să fie criticat pentru fizicul său, actorul nu a recunoscut niciodată că este obsedat de operațiile estetice. În timpul unei apariții, la Good Morning Britain, a șocat pe toată lumea cu felul cum arată. Fanii săi mai ales, au fost de-a dreptul uluiți.

Mickey Rourke confused fans when he gave a cringe-worthy interview from his LA home on 'Good Morning Britain'. (Credit: ITV)

Mickey Rourke a surprins din nou cu look-ul său, sâmbătă, la prânz, în Beverly Hills, în timp ce îi dădea câteva indicații luptătorului MMA Mickey Gall. Pare că fața sa este într-o continuă schimbare. Actorul a postat și o filmare în weekend pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: