Redactia.ro
Home » Monden » Kim Basinger, de nerecunoscut! Operațiile estetice au transformat-o total pe celebra actriță

Kim Basinger, de nerecunoscut! Operațiile estetice au transformat-o total pe celebra actriță

GALERIE FOTO (13) Kim Basinger, de nerecunoscut!

Kim Basinger, de nerecunoscut! Celebra actriță s-a făcut remarcată la Hollywood nu doar cu talentul său, ci și cu frumusețea ei naturală. Ei bine, strălucirea ei de odinioară nu mai există, vedeta fiind desfigurată din cauza operațiilor estetice. Cum arată vedeta la 67 de ani?

Kim Basinger, de nerecunoscut! Operațiile estetice au transformat-o total pe celebra actriță

Kim Basinger, de nerecunoscut! Celebra actriță a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar trecerea anilor a determinat-o pe Kim Basinger să apeleze la numeroase intervenții estetice care nu au avantajat-o deloc. Actrița are un talent special, demonstrând de fiecare dată că a fost destinată pentru actorie.

Aceasta a interpretat roluri de excepție în filme precum „L.A. Confidential”, „Batman”, „Niciodată să nu spui niciodata”, „8 Mile”, „Nouă săptămâni” și multe altele. De fiecare dată, Kim a fost întotdeauna o apariție elegantă și grațioasă, dar din păcate, în prezent actrița arată foarte diferit, fiind aproape de nerecunoscut. Zâmbetul strălucitor de altădată nu mai există din cauza injecțiilor cu botox, iar ridurile de expresie i-au fost acoperite. Dorind să fie veșnic tânără, Kim și-a pus mult botox, iar fața sa atât de întinsă nu mai exprima nimic. Mai pe scurt, vedeta nu mai are mimică, zâmbet, ceea ce îți dă impresia că este cu totul altă persoană.

Kim Basinger s-a numărat printre cele mai dorite femei de la Hollywood, dar frica de bătrânețe au determinat-o pe aceasta să apeleze la medicii esteticieni. Actrița a apelat și la un facelifting și blefaroplastie, susțin specialiștii de peste Ocean. În cadrul premierei filmului „Unsprezece ore” din Santa Monica, invitații au recunoscut-o cu greu pe Kim, pentru că fața ei era mult mai întinsă, iar sprâncenele i s-au ridicat semnificativ.

Kim Basinger căsătorită cu Alex Baldwin

Celebra actriță Kim Basinger a fost căsătorită cu Alex Baldwin, dar s-au despărțit în 2002, după nouă ani de relație. Cei doi au o fetiță, Ireland, care avea șapte ani la acea vreme. Actrița a declarat într-un interviu că și-a dorit ca fiica sa să nu cunoască părțile negative ale unei despărțiri între părinți. „Divorțul este greu pentru un copil, orice ai face, iar al nostru a fost foarte public și urât.”, a spus ea, potrivit sursei citate. Kim Basinger a continuat: „Așa că am încercat să o cresc pe Ireland într-un mod neconvențional. Am vrut ca ea să fie liberă. Dacă a dorit să invite prieteni peste noapte acasă, sau să scrie pe pereți cu pixul, am lăsat-o. Am vrut să aibă o coplărie plină de iubire, de lumină, de animale, de prieteni.”, a spus vedeta.

Actrița și fostul soț s-au luptat patru ani pentru custodia copiilor, iar între timp, relația lor s-a îmbunătățit. În prezent, actorul este căsătorit cu Hilaria, împreună cu care are cinci copii. Deși multă lume nu știa, Kim s-a iubit și cu celebrul artist Prince, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului„Batman’. Relația lor a fost scurtă, dar extrem de pasională. Blondina a fost atât de îndrăgostită de Prince încât a părăsit Hollywood-ul pentru a se stabili la Minneapolis. Kim și Prince au înregistrat împreună și un album „Hollywood Affair’, niciodată lansat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: