Redactia.ro
Home » Monden » Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi. Cum a ajuns să arate vedeta după intervențiile estetice

Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi. Cum a ajuns să arate vedeta după intervențiile estetice

GALERIE FOTO (10) Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi.

Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi. Renée Zellweger, este una dintre cele mai apreciate actrițe americane, aceasta jucând în numeroase filme de succes. Totuși, vedeta a fost aspru criticată de public după ce și-a făcut numeroase intervenții estetice la nivelul feței, iar acum actrița arată complet diferit.

Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi. Cum a ajuns să arate vedeta după intervențiile estetice

Renée Zellweger, transformare criticată de fanii săi. Renée Zellweger este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, rolurile sale din filme fiind cunoscute de multe persoane. Cu ochii ei albaștri și părul blond, vedeta avea să cucerească inimile întregii lumi. Renée a fost norocoasă să aibă trăsături fine și pline de feminitate, dar se pare că actrița a dorit să-și facă câteva îmbunătățiri la nivelul feței care nu prea au ajutat-o.

În 2014, actrița a apărut în public, la o gală, cu fața complet schimbată, după ce suferise mai multe intervenții estetice. La scurt timp, internauții au criticat-o dur pe rețelele de socializare, motiv pentru care actrița a decis să le explice, de fapt, ce s-a întâmplat. „Nu inteleg operatia estetica a lui Renne Zellweger. De ce? Cum poate fata ei sa arate total diferit”,”Renee Zellweger are fata altcuiva acum„, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la adresa actriței. Explicația actriței a fost următoarea:.„Ma bucur ca oamenii cred ca arat diferit. Traiesc o viata diferita, fericita, implinita, sunt incantata si probabil ca asta se vede”, a declarat actrita.

În vârstă de 51 de ani, vedeta americană, câștigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul în filmul „Cold Mountain”, Renee a precizat că este foarte liniștită și că prietenii îi sunt alături, motiv pentru care a avut loc o schimbare în viața sa, atât psihică, cât și fizică. Un chirurg estetic de la o clinică din Londra susține că actrița și-a extirpat pielea în exces de la pleoape, pentru a avea ochii mai mari, și-a făcut injecții cu botox pe frunte, și-a extras grăsimea din obraji, remodelându-și pomeții și fomra maxilarului și și-ar fi făcut un peeling chimic care i-a regenerat tenul.

Drama prin care a trecut celebra actriță

După ce a cucerit publicul, Renee Zellweger a luat decizia de a părăsi pentru o vreme, platourile de filmare. După câțiva ani, Renee a revenit pentru lansarea unui nou film, dar a povestit într-un interviu de ce a decis să se retragă un timp. „Am primit cateva sfaturi proaste. Am facut alegeri destul de neinspirate. Era destul de intunecat si trist. Dar nu o privesc ca pe o perioada irosita, pentru ca am invatat multe despre asta- si am nevoie de acest lucru, cred. Am invatat multe despre perspectiva. Sa recunosc diferite tipare ale comportamentului meu„, a spus vedeta. Renee a declarat că nu mai era atentă la propria persoană, simțindu-se plictisită de ea. „Am fost plecata o perioada si, cu toata sinceritatea, a fost pentru ca nu ma ocupam de mine. Aratam de parca nu aveam grija de mine. Am simtit ca nu imi mai acord atentie. Si eram atat de plictisita de mine. Daca nu te apuci acum de ceea ce iti doresti, lasi pe anul viitor si trec doi, trei, apoi zece ani si nu le mai faci niciodata. Eu nu-mi doream sa se intample asta„.”, povesteste ea.

Deși este pe jumătate elvețiană și pe jumătate norvegiană, Renee s-a născut în Katy, Texas, un oraș mic de lângă Houston. Aceasta a luat lecții de actorie pe când era încă la liceu, iar după absolvire a debutat cu un mic rol în pelicula lui Richard Linklater, ”Dazed and Confused”. Primul său rol remarcabil a fost cel din ”Love and a 45” din 1994, cel al chelneriței Starlene Cheatham, iar după ce a apărut alături de Tom Cruise în ”Jerry Maguire”, numele său a devenit cunoscut de întreaga lume. Rolul din ”Nurse Betty”, îi aduce premiul pentru cea mai bună actriță la Globurile de Aur din 2000, iar pentru prestația sa din „Chicago”, a fost nominalizată la Oscar pentru Cea mai bună actriţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: