Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Spanic, transformare șocantă! Timpul nu a fost deloc blând cu celebra actriță

Gabriela Spanic, transformare șocantă! Timpul nu a fost deloc blând cu celebra actriță

GALERIE FOTO (9) Gabriela Spanic, transformare șocantă!

Gabriela Spanic, transformare șocantă! Gabriela Spanic este cunoscută în rândul românilor grație  telenovelelor venezuele pe care le-au urmărit la televizior. De-a lungul anilor, actrița a devenit una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, fanii urmărind-o îndeaproape. Cu toate astea, Gabriela Spanic și-a schimbat înfățișarea după ce a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum , lumea abolsut șocată de cum arată vedeta.

Gabriela Spanic, transformare șocantă! Timpul nu a fost deloc blând cu celebra actriță

Gabriela Spanic, transformare șocantă! Gabriela Spania, este originară din Venezuela și a devenit una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de telenovele. Vedeta reușea să cucerească publicul prin aparițiile sale în numeroasele telenovele difuzate și în România. Ani la rând, Gabriela Spanic a fost considerată una dintre cele mai sexy actrițe, dar timpul și-a pus amprenta pe trupul și fizicul său. În vârstă de 47 de ani, Gabriela este mama unui băiețel superb, iar în urmă cu câțiva ani a fost implicată în câteva scandaluri cu sora ei geamănă. Cu siguranță, unii români își mai aduc aminte de momentul în care Gaby Spanic a vizitat România și a acceptat să joace într-o telenovelă marca Acasa Tv, unde a jucat alături de Lucian Viziru, cu care s-a zvonit că ar fi trăit o scurtă poveste de iubire.

În prezent, Gabriela este la fel de activă pe plan profesional, deși fanii din România nu au mai avut ocazia să o vadă într-o producție la noi în țară. Însă, nu putem spune că actrița a rămas neschimbată. Se știe deja că operațiile estetice fac parte din viața vedetelor, dar câteodată, acestea exagerează, iar frumusețea de altădată dispare iremediabil. Așa s-a întâmplat și în cazul Gabrielei Spanic. Actrița a apelat la ajutorul mai multor medici esteticieni, din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, iar dacă vorbim despre trupul său, aceasta a câștigat câteva kilograme în plus.

Vedeta a vrut să scape de riduri și acum are fața întinsă, după ce a apelat la injecții cu acid hialuronic în pomeți, în zona cearcănelor, botox în frunte și în jurul ochilor. Da, a scăpat de riduri, are pomeții mai proeminenți, dar actrița nu mai are trăsăturile naturale și a devenit de nerecunscut. Din frumusețea naturală și unică pe care o avea în trecut, nu a mai rămas nimic. Mai mult, aceasta și-a mărit posteriorul și sânii cu impanturi cu silicon.

Gabriela Spanic a fost otrăvită

În urmă cu mai bine de 10 ani, actrița a fost otrăvită de asistenta ei personală, în care a avut încredere. Marcia Celeste Babio a lucrat în casa vedetei, ulterior fiind  arestată de autorități și acuzată de tentativă de omor. Gabriela Spanic, mama și fiul ei au început să aibă probleme de sănătate, precum amețeli, vomă și dureri de cap. Astfel, actrița a mers la doctor pentru a-și face câteva analize medicale, iar asistenta era singura persoană care nu se atingea de alimentele din casă, iar acest lucru i-a dat de bănuit actriței. Așadar, Gabriela Spanic a aflat că era otrăvită constant cu sulfat de amoniu, care era pus zilnic în mâncare și în băuturi. Din fericire, actrița a aflat la timp de acest lucru, altfel, această situație ar fi putut declanșa o adevărată tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: