Redactia.ro
Home » Monden » Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox. Cum arată în prezent

Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox. Cum arată în prezent

GALERIE FOTO (12) Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox

Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox. Actrița americană Courteney Cox în vârstă de 56 de ani este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Pentru a se încadra în standardele impuse de celebritate, actrița a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, dar rezultatele nu sunt neapărat cele dorite.

Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox. Cum arată în prezent

Operațiile estetice au transformat-o complet pe actrița Courteney Cox. Courteney Cox este una dintre cele mai apreciate actrițe americane, iar evoluția ei de-a lungul timpului i-a surprins pe admiratorii săi. Dacă ne uităm la fotografiile din perioada serialului Friends, din anii 90, și le comparăm cu cele din prezent, putem observa că fizicul actriței a trecut prin numeroase transformări vizibile. La un moment dat, Courteney declara că era fan al operațiilor estetice, dar că acum nu ar mai apela la ele. Actrița a declarat că trebuie să se iubească mai mult și să aprecieze semnele de îmbătrânire. Mai mult, aceasta a declarat că a dizolvat fiecare procedură pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani la nivelul feței, pentru a revenit la o imagine naturală. „Cred că acum arăt mai mult ca persoana de altădată. Sper să o fac!”, au fost cuvintele actriței.

Courteney Cox a fost dependentă de operațiile estetice

Courteney Cox a menționat că în urmă cu câțiva ani a devenit dependentă de operațiile estetice, primind sfaturi de la persoanele greșite. Actrița din serialul Friends a spus că pe măsură ce îmbătrânește, iubește să fie cât mai naturală. „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru. Dar am învăţat multe lecţii. Uneori te străduieşti prea mult şi te trezeşti uitându-te la o fotografie cu tine şi îţi spui: «Dumnezeule, arăt oribil!». Am făcut lucruri pe care le regret, dar din fericire unele au dispărut între timp. Ceea ce e bine, pentru că nu întotdeauna am arătat bine“, a mărturisit Cox.

Cox a declarat că în momentul de față este mult mai relaxată și se simte foarte bine în pielea ei. Iar în ceea ce privește aspectul fizic, aceasta a spus că dorește să lase lucrurile să evolueze firesc, fără a mai apela la ajutorul medicilor esteticieni. Întrebată dacă regretă că a devenit celebră, aceasta a spus că nu, doar că unii oameni pot fi foarte răi și trebuie să fii puternic pentru a putea gestiona toate părerile. Actrita este de părere că există aspecte pozitive în ceea ce privește înaintea în vârstă. „Unele părţi sunt absolut fantastice, mai ales să-mi privesc fiica trecând prin jocul vieţii„, a mai spus Cox.

courteney cox
Așa arată acum Courteney Cox.

Courteney Cox a devenit cunoscută odată cu rolul său Monica Geller din serialul fenomen „Friends“, din franciza horror „Scream“ și Jules Cobb din sitcomul „Cougar Town“.
Actrița a fost căsătorită cu Michael David Arquette, dar în 2013 s-au despărțit. Cei doi au împreună o fiică de 17 ani, cu care vedeta are o relație specială. Coco pare să-i calce pe urme mamei sale, dorind să devină o actriță de succes.Vreau să-mi spună totul şi ea nu vrea să-mi spună nimic”, a mărturisit Courtney. „Ne certăm, să fim sincere, dar ne iubim. Râdem foarte mult împreună.” , a spus fericita actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: