Redactia.ro
Home » Monden » Transformare fabuloasă! Cum arată acum Katherine Heigl, actrița din „Anatomia lui Grey”

Transformare fabuloasă! Cum arată acum Katherine Heigl, actrița din „Anatomia lui Grey”

GALERIE FOTO (10) Cum arată acum Katherine Heigl, actrița din _Anatomia lui Grey_

Transformare fabuloasă! Katherine Heigl este cunoscută pentru rolul Dr. Izzie Stevens din serialul fenomen „Anatomia lui Grey’. După o perioadă în care a luat o pauză, actrița a revenit în forță într-un nou serial care poate fi urmărit pe Netflix. Vedeta a reușit să-și surprindă fanii cu noua sa apariție, adoptând un look total diferit.

Transformare fabuloasă! Cum arată acum Katherine Heigl, actrița din „Anatomia lui Grey”

Transformare fabuloasă! Katherine Heigl este una dintre cele mai apreciate și talente actrițe americane, fiind cunoscută pentru rolul său din „Anatomia lui Grey”, dar și din filmul de succes „Knocked Up” din 2007. Acum, actrița a revenit pe marile ecrane, adoptând un stil cu totul și cu totul diferit. În rolurile sale anterioare, Katherine a fost în pare parte blondă, dar acum actrița a renunțat la această nuanță, fiind dispusă să își schimbe look-ul. Katherine joacă în prezent în Tully Heart, din noua serie Netflix Firelfy Lane.

Pentru noul său personaj, actrița a decis să-și schimbe culoarea părului. Așadar, Katherine este o brunetă încrezătoare în noul serial, fiind o adevărată surprinză pentru telespectatori. Deși actrița poartă perucă, fanii sunt de părere că și această nuanță de păr i-ar sta foarte bine vedetei.Pozele ei publicate pe Instagram arată faptul că actrița nu a renunțat la blond, dar cel puțin știe că noul look al personajului său este apreciat de fani.

Drama actriței Katherine Higl

În urmă cu cinci ani, actrița din serialul fenomen Anatomia lui Grey a adus pe lume primul său copil un băiețel absolut minunat pe care vedeta l-a numit Joshua Bishop Kelley Jr. Actrița în vârstă de 42 de ani a trecut în ziua nașterii prin momente cumplite. Katherine le-a împărtășit fanilor săi de pe rețelele de socializare, că a trecut printr-o adevărată dramă când l-a adus pe lume pe fiul său. Aceasta a postat câteva fotografii de la nașterea fiului său. Conform acesteia, băiețelul nu respira atunci când a venit pe lume prin intermediul cezarianei. ”La ora 9 dimineaţa cu un an în urmă l-am rugat pe Josh să îmi facă această fotografie pentru a-mi aminti cât de gravidă eram şi cum arătam înainte de a pleca la spital pentru că aveam programată cezariana la ora 12. Joshua Jr. nu era în poziţia de naştere şi nici nu s-a mişcat vreun cm cu o săptămână înainte de data scadentă, aşa că am luat decizia să nasc prin cezariană şi eram destul de emoţionată şi speriată.Încercam să arăt cool, calmă, adunată.”, a explicat actrita.

Acesta a povestit că în momentul în care medicii l-au scos pe fiul său, acesta nu respira. ”Atunci când a reuşit să îl scoată, exact la ora 12:33, nu respira, iar medicii s-au mişcat repede pentru a-i oferi respiraţie artificială şi a-i oxigena plămânii. Josh era în picioare lângă ei în momentul în care, în cele din urmă, a început să respire. În acea zi, când a început să treacă efectul anesteziei şi mi-am strâns pentru prima dată pruncul în braţe, i-am mulţumit divinităţii pentru că el a început să respire, pentru viaţa lui, pentru faptul că m-a făcut mamă pentru a treia oară, de data aceasta pe cale naturală.” Katherine Higl este mamă a trei copii, dar băiatul este singurul copil natural al acesteia. Actrița împreună cu soțul său, Josh Kelley au adoptat două fetițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: