Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dintr-o femeie frumoasă s-a transformat într-un monstru. Operațiile estetice au desfigurat-o

Dintr-o femeie frumoasă s-a transformat într-un monstru. Operațiile estetice au desfigurat-o

jocelyn wildenstein

Din dorința de a arăta bine și de a fi pe placul soțului ei, Jocelyn Wildenstein a apelat la operațiile estetice. Însă, acestea nu i-au făcut deloc bine. Nu doar că au făcut-o să arate precum un monstru ci a fost și înșelată de partenerul de viață, care s-a îndrăgostit de o altă femeie. Iată cât de frumoasă era înainte!

Dintr-o femeie frumoasă s-a transformat într-un monstru. Operațiile estetice au desfigurat-o

Operațiile estetice sunt o adevărată problemă pentru unele femei care devin dependente de ele. Riscă să nu mai vadă partea umplută a paharului și să se transforme într-un mod total neplăcut. Cu o astfel de situație s-a confruntat Jocelyn Wildenstein, un personaj celebru în America. Și-a făcut atât de multe intervenții estetice încât acum arată horror și a fost supranumită ”Catwoman” sau ”Regina Leului”. 

Žena-mačka' je bila ljepotica prije no što si je unakazila lice - www.vecernji.ba

Jocelyn Wildenstein și-a dorit să aibă un aspect de panteră, deoarece soțului său, miliardarul miliardarul Alec N. Wildenstein, îi plac aceste animale. Crezând că-i va face pe plac și că va deveni mai seducătoare, Jocelyn a apelat la liftinguri faciale, injecții cu colagen, și-a operat obrajii, buzele și bărbia. Pentru toate acestea, a scos din buzunar peste patru milioane de dolari.

Cum au transformat-o operatiile estetice pe Jocelyn Wildenstein dintr-o femeie frumoasa in cea mai infricosatoare celebritate | Perfecte.ro

Într-un interviu, Jocelyn a negat că a apelat la intervențiile estetice de dragul soțului. Ea spune că a făcut totul din proprie inițiativă.”Dacă te uiţi la una dintre pozele mamei mele, ea are, de asemenea, forma ochilor de pisică. Bunica mea avea ochi de felină şi pomeţii foarte pronunţaţi, pe ea o moştenesc”, explică americanca.

Foto: Jocelyn Wildenstein și fostul soț

Și-a prins soțul în pat cu rusoaică. Divorțul a făcut-o milionară

În anul 1999, Jocelyn Wildenstein a avut parte de drama vieții ei. Și-a prins soțul în pat cu o rusoaică și a urmat un divorț cu mare scandal. În pofida acestui lucru, Jocelyn s-a ales cu o avere colosală. În urma procesului a obținut suma de 2,5 miliarde de dolari, dar și 100 de mii de dolari pe parcursul a 13 ani, din partea fostului. Astfel, a început să cheltuie banii fără să se uite la ei. La un moment dat a plătit 60.000 de dolari pe factura de telefon si 547.000 de dolari pe vinuri si delicatese.

Jocelyn Wildenstein “Cat Woman” – VANESSA'S SECRETS

Judecătorul care i-a dat această sentință de câștig i-a impus să nu mai facă nicio operație estetică, în schimb. Atunci, Jocelyn s-a enervat și a scos chiar în sala de judecată o armă, amenințând pe toată lumea.”Nu am nimic de demonstrat. Nu îmi pasă”, spune Jocelyn despre oamenii care o judecă pentru aspectul ei.

Regina operatiilor estetice! Cat de frumoasa era si cum au desfigurat-o interventiile din bisturiu! Ceva mai horror nu ai vazut

În 2003, Jocelyn a încercat să se îndrăgostească de un alt bărbat, designerul Lloyd Klein. Doar că relația nu a durat și s-a transformat într-una toxică și plină de scandaluri. Designerul Lloyd Klein a precizat că a luat bătaie, la un moment dat, din partea iubitei sale. Astfel, în 2016, s-au despărțit.

Jocelyn Wildenstein a ajuns de nerecunoscut. Cea poreclita „femeia-pisica” are un partener cu 27 de ani mai tanar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: