Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Amanda Lepore, transsexualul care s-a transformat din bărbat în femeie, dar s-a desfigurat. Cum arăta înainte

Amanda Lepore, transsexualul care s-a transformat din bărbat în femeie, dar s-a desfigurat. Cum arăta înainte

Amanda Lepore

Amanda Lepore a devenit un model celebru în toată lumea după ce s-a transformat din bărbat în femeie. La vârsta de 19 ani a decis să-și facă o operație de schimbare de sex. Se laudă că are cel mai scump trup, după ce și-a făcut peste 30 de operații estetice. Însă, gurile rele o critică că a exagerat cu intervențiile și că, de fapt, s-a desfigurat. Cum arăta Amanda Lepore când era bărbat?

Transsexualul care s-a transformat din bărbat în femeie, dar și-a desfigurat chipul. Cum arăta înainte

Din dorința de a deveni femeie, și-a desfigurat chipul. Amanda Lepore (53 ani), un model celebru american, arată precum o păpușă de plastic, după ce s-a transformat din bărbat în femeie. Încă de la o vârsta fragedă, 19 ani, Amanda a decis că vrea să-și facă o operație de schimbare de sex, așa că pentru a avea rezultatul dorit a trecut prin peste 30 de intervenții estetice. Cum arăta, însă, înainte?

Amanda Lepore Then and Now | Laredo Tribune | Amanda lepore, Celebrities  then and now, Amanda

Amanda Lepore se laudă că a investit foarte mulți bani în trupul său, mai exact, este de părere că are cel mai scump corp din lume. Printre operațiile pe care și le-a făcut sunt: operatii de implant cu silicon, implanturi fesiere, și-a modificat oasele feței și și-a scos chiar și coastele pentru a avea o talie subțire. Totodată,și-a făcut lifting chimic, și-a pus botox, injecții cu silicon, dar și o operație prin care linia părului a fost coborâtă cu câțiva centimetri.

Amanda Lepore - Wikipedia

Apropiații transsexualului spun că încă dinainte de a atinge vârsta pubertății, Amanda Lepore a început să-şi injecteze hormoni primiţi de la un prieten. Imediat după prima operație mergea mai mereu prin cluburile din New York, dorindu-și să se facă remarcată și să atingă celebritatea. Petrecerile cu gay sunt favoritele ei.

Star Plastic Surgery | Star Comestic Surgery: Amanda Lepore Plastic Surgery  Before and After Facelift and Browlips

Cine a descoperit-o pe Amanda Lepore

Într-o zi, se pare că destinul i-a surâs, iar în calea Amandei a apărut fotograful David LaChapelle. Acesta a ajutat-o mai apoi să pozeze în reviste precum Playboy si Vogue. Cu timpul, Amanda s-a împrietenit cu Lady Gaga, Elton John sau Pamela Anderson.

amanda-lady-gaga

„Cred ca si Rachel Welch si Cher au facut aceeasi operatie. Este interzisa in Statele Unite, insa eu am facut-o in SUA. Mi-au fracturat ultimele doua coaste si le-au impins inauntru, astfel incat nu am nicio cicatrice”, povesteste Amanda pentru Into the Gloss.

lepore-pamela

Amanda Lepore recunoaște că operația de schimbare de sex i-a provocat ceva durere.

„Cea mai dureroasa operatie a fost cea de schimbare de sex. Nu m-a durut atunci cand s-a intamplat, ci ulterior. Mi-au dat un dilatator pe care sa-l tin anumite ore pe zi in vagin. Aveam impresia ca am un cutit in mine. A fost cel mai dureros lucru pe care l-am experimentat in viata mea”,  a mai explicat Amanda.

Cum arăta Amanda Lepore când era bărbat

Mai jos, aveți o imagine cu Amanda Lepore de pe vremea când era bărbat și avea 19 ani.

Amanda Lepore's Multiple Plastic Surgery Led to Disaster – Before and After Pictures | Glamour Path

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: