Redactia.ro
Home » Monden » O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice. Actrița face un apel disperat!

O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice. Actrița face un apel disperat!

GALERIE FOTO (8) O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice.

O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice. Se știe deja că operațiile estetice sunt la ordinea zilei pentru celebritățile din întreaga lume. Însă o actriță celebră din China a fost mutilată în urma unei interveții estetice. Gao Liu a rămas fără vârful nasului, aceasta avertizându-i pe internauți despre pericolele operațiilor estetice.

O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice. Actrița face un apel disperat!

O tânără actriță a fost mutilată în urma unei operații estetice. Operațiile estetice au devenit un trend în lumea celebrităților, iar în țările din Asia, aceastea au devenit un fel de cadou pentru vârsta majoratului. Din dorința de a arăta perfect, multe celebrități apelează la ajutorul specialiștilor esteticieni, dar asta nu înseamnă că toate intervențiile sunt un adevărat succes.

Celebra actriță din China, Gao Liu și-a șocat fanii după ce a povestit drama prin care trece din cauza operațiilor estetice. Aceasta a lansat un avertisment îngrozitor cu privire la pericolele operațiilor estetice, postând multe poze cu fizicul ei. Gao Liu și-a dorit să aibă un nas perfect, dar acum este mutilată pe viață. Actrița a postat pe Sina Weibo un mesaj referitor la absența sa de pe rețelele de socializare, menționând că are un motiv destul de serios. În urma unei intervenții estetice la nas, vedeta s-a ales cu o necroză a nasului. Mai exact, țesutul de la vârful nasului a murit.

Actrița a povesti cum în luna octombrie un prieten de-al ei a prezentat-o unui chirurg palastic la o clinică din sudul orașului Guangzhou. Ulterior, Gao Liu a decis să meargă mai departe cu intervenția estetică pe nas. „ Întreaga procedură a durat patru ore. Am crezut că în aceste patru ore voi fi făcută mai frumoasă”, le-a spus ea fanilor ei.„Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”, a mai adăugat ea.

Coșmarul unei tinere actrițe din China

După finalizarea operației, Gao Liu își simțea nasul iritat și furnicat, după care acesta i s-a infectat în mod repetat, chiar dacă medicul care a operat-o i-a spus că se poate întoarce la muncă până în luna decembrie. „ Pielea de pe vârful nasului meu… a devenit din ce în ce mai întunecată”, a spus ea.

Actrița a declarat că,  la un moment dat, a avut gânduri sinucigașe pentru că nu suporta gândul că a fost mutilată pe viață. Gao a menționat că a fost internată timp de două luni și a pierdut 400.000 de yuani. Din păcate, vedeta nu va putea fi supusă unei intervenții chirurgicale de reconstrucție timp de cel puțin un an, din cauza infecției grave pe care a dobândit-o în urma operației estetice. Operațiile estetice au devenit foarte populare în Asia și din păcate, în unele situații, acestea sunt efectuate de chirurgi necalificați, care pot mutila pe viață o persoană. În Coreea de Sud, vedetele sunt supuse multor operații estetice, de la rinoplastii, la operații de mărire a ochilor, până la modificări ale maxilarului și liposucții. Mai mult, un medic estetician coreean, ar putea avea și 100 de operații pe zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: