Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (8) Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

Nicole Kidman este de nerecunoscut după operațiile estetice la care a apelat de-a lungul vieții!! Actrița s-a transformat total!

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice

Operațiile estetice sunt la mai mare căutare acum, într-o lume în care standardele de frumusețe sunt cele mai importante. Multe dintre persoanele care ajung să apeleze la medicii esteticieni sunt acelea care au un complex sau care au trecut deja de o vârstă și vor să-și reîntinerească unele părți ale corpului.

De multe ori, aceste operații estetice făcute în exces sau poate de medici mai puțin pricepuți, pot avea un rezultat șocant. Una dintre actrițele cunoscute pentru faptul că operațiile estetice au schimbat-o foarte mult este Nicole Kidman.

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

Deși Nicole a repetat în nenumărate rânduri faptul că nu a apelat la operațiile estetice, diferența este vizibilă, iar actrița, care era considerată cu ceva timp în urma una dintre cele mai frumoase vedete, acum i-a șocat pe toți.

Nicole Kidman a intrat în vizorul publicului de foarte mult timp, încă din 1983, când la vârsta de 16 ani a apărut în primul ei film. Dacă atunci era o adolescentă frumușică, cu un zâmbet natural, fără să utilizeze tehnici pentru machiaj sau înfrumusețare, 20 de ani mai târziu, Nicole este transformată. În tinerețe, Nicole avea părul creț, dar așa cum a declarat de multe ori, își ura, într-un fel, coafura.

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

La aproape 54 de ani, actrița Nicole Kidman pare foarte transformată, iar în mare parte din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut. Actrița a dezvoltat o obsesie pentru injecțiile cu botox. Încă din 2004, Nicole Kidman a început să meargă pe la cabinetele medicilor esteticieni. Chiar atunci a avut primul contact cu injecțiile cu botox! Doi ani mai târziu, în 2006, Nicole și-a injectat iar buzele, părând mai mari de data aceasta. Apoi, câțiva ani mai târziu, actriței i-au apărut multe riduri în zonele unde a fost injectată.

Nicole Kidman s-a jurat că nu a făcut operații estetice

Nicole Kidman poate juca oricând cu succes un rol principal, însă actrița cu siguranță suferă de „sindromul vârstei a doua la Hollywood”, deoarece pe zi ce trece e tot mai schimbată. Și nu din cauza trecerii anilor.

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

Actrița pare că nu vrea să piardă lupta cu trecerea anilor, însă cei mai mulți o acuză pe actriță că a apelat la bisturiul esteticianului, deoarece trăsăturile sale nu mai sunt de mult aceleași. În timp ce unul dintre fanii vedetei concluziona cu amărăciune că pare că ”Nicole și-a înlocuit pielea cu plastic”, actrița a negat întotdeauna că a apelat la chirurgia estetică.

”Sunt complet naturală. Nu mi-am făcut nimic la față sau în alte părți. Mă dau cu cremă cu protecție solară. Nu fumez. Am grijă de mine. Și sunt foarte mândră să spun asta”, a declarat în urmă cu ceva timp actrița.

Cum s-a transformat Nicole Kidman după operațiile estetice! Actrița este de nerecunoscut

Pentru că nu a crezut-o nimeni, ulterior Nicole Kidman a admis că a făcut niște injecții cu botox, însă a susținut că intervenția a fost un eșec.

”Am încercat botox, din păcate, dar am scăpat de el și în sfârșit îmi pot mișca fața din nou”, a admis ea.

Mai mult, specialiștii esteticieni susțin că Nicole încă are botox injectat, că a apelat la lifting și la fillere, care au diminuat ridurile adânci din zona nasului, a gurii și dintre sprâncene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: