Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Kidman mărturisește cum a fost viața alaturi de Tom Cruise. Motivul incredibil ce i-a despărțit definitiv pe cei doi actori

Nicole Kidman mărturisește cum a fost viața alaturi de Tom Cruise. Motivul incredibil ce i-a despărțit definitiv pe cei doi actori

Nicole Kidman și Tom Cruise au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, mai ales după apariția acestora în filmul “Eyes wide shut”, în 1999. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca actorii să rămână căsătoriți mai mult de 11 ani, lucrurile s-au schimbat radical, cei doi sfârșind pe drumuri separate în viață.

La 20 de ani de la despărțirea de Tom Cruise, frumoasa Nicole Kidman face dezvăluiri incredibile despre fosta căsnicie. Se pare că mariajul începuse să scârțăie imediat după filmarea peliculei “Eyes wide shut”, un thriller erotic foarte bine primit atât de critici, cât și de public. Chiar daca la momentul respectiv cei doi formau un cuplu, filmul s-a detașat de relația amoroasă pe care o aveau, conform celor doi. “Eram fericiți în căsnicie la acel moment. Obișnuiam să mergem la curse de karting după acele scene. Închiriam un loc și mergeam la curse la 3 dimineața. Nu știu ce altceva să spun. Poate nu am abilitatea să mă uit în timp și să disec ceea ce s-a întâmplat. Sau nu vreau să fac asta”, mărturisea Nicole Kidman pentru prestigioasa publicație “The New York Times”.

Nicole Kidman, prinsă într-o căsnicie complicată

Tot Nicole Kidman declara că mariajul cu Tom Cruise a fost destul de conturat, contrar aparențelor. „Pentru că m-am măritat la 23 de ani, nu prea mergeam la petreceri, nu prea ieșeam cu prietenii în oraș. Stăteam acasă în marea parte a timpului. La 25 de ani, am avut primul nostru copil – aveam o familie. Așa că sensul vieții mele era: muncă sau acasă”, declara actrița.

Abia la 45 de ani a reușit Nicole să afle ce este dragostea: „Am avut mare noroc că l-am întâlnit pe actualul meu soţ Keith Urban pentru că mi-a dat încrederea în mine şi în feminitatea mea. Mariajul cu Tom nu a fost unul foarte pozitiv. Iar la capitolul viaţă sexuală, abia acum înţeleg ce înseamnă să faci dragoste”, a conchis actriţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: